TV 2 Danmark har forlænget deres tennisrettigheder og vil fortsætte med at vise kampe med Holger Rune indtil 2026.
3 mins read

TV 2 Danmark har forlænget deres tennisrettigheder og vil fortsætte med at vise kampe med Holger Rune indtil 2026.

Historisk bedste danske placering i tennis

Den 20-årige danske tennisspiller, Holger Rune, har opnået en bemærkelsesværdig placering som nummer syv på verdensranglisten. Dette er den højeste placering, en dansk herrespiller nogensinde har opnået. Hans fortsatte kamp mod verdenseliten vil fortsat kunne følges på TV 2 Play, TV 2 Sport og TV 2 Sport X.

Impressive præstationer og forlænget aftale med ATP Media

Frederik Lauesen, sportschef på TV 2, har udtrykt sin begejstring for Holger Runes imponerende præstationer i international tennis, især i løbet af de sidste halvandet år. På grund af den stigende interesse for Holger Rune blandt danskerne, har TV 2 valgt at forlænge deres aftale med ATP Media. Dette betyder, at seerne fortsat vil kunne nyde verdensklasse tennis med spillere som Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Jannik Sinner, Novak Djokovic og naturligvis Holger Rune.

Holger Runes bemærkelsesværdige præstationer

Holger Rune har indtil videre nået syv finaler på ATP Touren og har vundet fire af disse. Han har for nylig vundet BMW Open i München for anden gang i sin karriere. Han har også tidligere vundet Stockholm Open og ATP Masters 1000 Rolex Paris Masters, hvor han besejrede Novak Djokovic i finalen.

60 ATP-turneringer om året

ATP-rettighederne inkluderer 60 ATP-turneringer, herunder Nitto ATP Finals, alle ni ATP Masters 1000 Masters-turneringer, alle 13 ATP 500-turneringer samt 36 ATP 250-turneringer og Next Gen ATP Finals. TV 2 Sport og TV 2 Sport X vil som minimum vise alle finaler fra ATP Masters 1000- og 500-turneringerne. Alle kampe på centre court fra alle turneringerne i aftalen vil blive vist på TV 2 Play.

TV 2’s samarbejde med ATP og WTA

TV 2 er meget tilfredse med deres samarbejde med ATP og det højkvalitetsprodukt, de leverer. Frederik Lauesen udtaler, at produktet er blevet mere og mere populært blandt danskerne i takt med Holger Runes succes. Udover ATP-rettighederne har TV 2 også rettighederne til at vise kvindernes WTA-turneringer med Clara Tauson til og med 2026.

Kommentatorer og eksperter på TV 2

TV 2 har sammensat et hold af tenniseksperter og kommentatorer til at dække de mange tenniskampe. Holdet består af Tine Scheuer-Larsen, Kenneth Carlsen, Michael Tauson, Patrik Wozniacki, Peter Bastiansen, Henrik Jensen, Morten Ankerdal, Jonas Krügermejer Nygaard, Simon Tordrup Jensen og Ulrik Jönsson.

Citat fra forfatteren

“Holger Runes succes har skabt en enorm interesse for tennis blandt danskerne. Vi er glade for at kunne fortsætte med at bringe denne spænding til vores seere gennem vores forlængede aftale med ATP Media,” siger Frederik Lauesen, sportschef på TV 2.

Konklusion fra forfatteren

Med Holger Runes historiske succes og den fortsatte dækning af både ATP og WTA-turneringer, er dansk tennis i en spændende udvikling. TV 2 er stolte af at kunne bringe denne udvikling tættere på danskerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *