Tildelingen af Wimbledon tennisrettighederne i Danmark
2 mins read

Tildelingen af Wimbledon tennisrettighederne i Danmark

Artikel:

DR kan være tæt på at erhverve Wimbledon rettighederne

Den seneste opdatering indikerer, at DR muligvis er på nippet til at erhverve rettighederne til Wimbledon.

TV 2 forlænger ATP tennis rettigheder, men dropper Wimbledon

TV 2 har netop forlænget deres rettigheder til ATP tennis tour’en, men der er stadig ingen klarhed om, hvem der vil erhverve rettighederne til den prestigefyldte Grand Slam turnering, Wimbledon. TV 2 har haft rettighederne i de seneste år, men deres aftale udløb efter 2022-udgaven. TV 2 har valgt ikke at købe rettighederne for 2023 og vil i stedet fokusere på Tour de France, ifølge TV 2’s sportschef, Frederik Lauesen.

Attraktive rettigheder med danske stjerner

Rettighederne til Wimbledon er attraktive, især med store danske navne som Holger Rune og Clara Tauson i spil. Dog har hverken Discovery+ eller Viaplay udtalt sig om deres potentielle interesse for Wimbledon rettighederne.

Eurosport sidder på rettighederne til de øvrige Grand Slam turneringer

På nuværende tidspunkt er det Eurosport, der har rettighederne til de tre andre Grand Slam turneringer. Det mest oplagte ville derfor være, hvis de (Kanal 5) også viser Wimbledon turneringen.

Citat fra forfatteren

“Det er en spændende tid for tennis i Danmark, med store navne som Holger Rune og Clara Tauson i spil. Vi venter spændt på at se, hvem der vil erhverve rettighederne til Wimbledon.”

Konklusion fra forfatteren

“Med TV 2’s beslutning om ikke at forny deres Wimbledon rettigheder, er det nu op til andre udbydere at træde ind på banen. Det vil være interessant at se, hvem der ender med at vise denne prestigefyldte turnering.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *