Se livestream af kampen mellem Holger Rune og Novak Djokovic ved Paris Masters den 3. november 2023.
3 mins read

Se livestream af kampen mellem Holger Rune og Novak Djokovic ved Paris Masters den 3. november 2023.

Holger Rune vender tilbage til vindende form

Holger Rune har genfundet sin vindende form og er nu klar til sin tredje kamp ved Paris Masters. Denne gang er modstanderen ingen ringere end Novak Djokovic i kvartfinalen. Det bliver en spændende og udfordrende kamp for Holger, men han har tidligere besejret Djokovic to gange og kun tabt en gang. Spørgsmålet er, om han kan gentage succesen?

Vi vil her kigge nærmere på Holger Rune, hans modstander og hvor du kan streame Holger Runes næste kamp.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Sådan streamer du ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Klik på dette link for at gå til Bet365.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Rolex Paris Masters Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Se oversigten over tenniskampe her

Se oversigten over al sport her

Læs alt om tennis betting i Danmark her

Live Stream Rolex Paris Masters

Holger Rune mod Novak Djokovic! Det er kampen, alle i Danmark vil se, og Bet365 er som altid klar med et stream til de store kampe.

Hvis du ønsker at streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Rolex Paris Masters, er Bet365 en god partner. Deres app er brugervenlig og giver dig mulighed for at følge Holger Runes kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – du skal blot gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune mod Novak Djokovic

For nogle måneder siden, var der ikke mange, der troede, at denne kamp kunne finde sted. Holger var i en nedadgående spiral og tabte til stort set alle, men så kom Boris Becker ind i billedet. Nu er Holger Rune tilbage med kampgejst, koncentration, energi og en fornyet glæde ved sit spil – det er tydeligt. Og han får brug for det hele, når han møder Novak Djokovic, som er nummer et på ATP listen.

Manden fra Serbien med de 24 Grand Slams var også modstanderen sidste år for Holger i finalen, hvor danskeren vandt 3-6, 6-3 og 7-5. Novak har helt sikkert ikke glemt dette nederlag og vil ikke undervurdere Holger, som han måske gjorde sidste år. Men indbyrdes mellem de to, så har Holger Rune faktisk overtaget. Over tre kampe har Holger vundet to gange, så hvem vinder denne kampe?

Konklusion

Holger Rune har slået Novak Djokovic før, og de ved begge to godt. Hvis Holger kan holde hovedet koldt og spille sit spil, så har han alle chancer mod Novak. Vi satser på en gentagelse af sidste års finale!

Citat fra forfatteren

“Holger Rune har vist, at han kan besejre de bedste. Nu gælder det om at holde fokus og fortsætte den gode form. Vi glæder os til at følge hans kamp mod Novak Djokovic.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *