Rune har inviteret en TV 2-ekspert til Australien, men erstatter ham efter en uge.
2 mins read

Rune har inviteret en TV 2-ekspert til Australien, men erstatter ham efter en uge.

Kenneth Carlsen træner Holger Rune i Brisbane

Holger Rune, den unge danske tennisspiller, har netop ankommet til Australien for at forberede sig til sæsonstarten. Efter en kort julepause i Danmark, er Rune nu klar til at tage hul på det nye år med Australian Open, årets første Grand Slam, der begynder i uge 3.

Runes første turnering i det nye år

Men allerede i uge 1 venter den første turnering for Rune. Han skal deltage i ATP 250-turneringen i Brisbane. Her vil han ikke blive trænet af Boris Becker eller Severin Lüthi, men af Kenneth Carlsen, der er tennisekspert hos TV 2 Sport.

Aneke Rune, Runes mor og manager, fortæller til TV 2 Sport: “Kenneth har Brisbane-ugen sammen med Lapo (fysisk træner), Mike James (analytiker) og behandler Louis fra Mouratoglou-akademiet.”

Trænerskifte efter Brisbane

Efter ugen i Brisbane vil Kenneth Carlsen dog ikke fortsætte med Rune-lejren. Fra uge to vil det være Runes nye stjernetræner, Severin Lüthi, der overtager ansvaret. “Severin kommer den 8. januar til Melbourne og kører videre derfra med træning, opvisningskampe og Australian Open,” siger Aneke Rune.

Carlsens tidligere samarbejde med Rune

Carlsen har i en længere periode hjulpet Rune, når han har været hjemme i Danmark. De har blandt andet delt billeder af en fælles træning juleaften. Carlsen var også med Rune i London i midten af december i forbindelse med opvisningsturneringen UTS Tour.

Rune og Andy Murray i herredouble

Når Rune åbner sæsonen i Brisbane, vil han ikke kun deltage i single-rækken. Han skal også spille i herredouble-kategorien sammen med tennislegenden Andy Murray.

Citat fra forfatteren

“Rune’s sæsonstart i Brisbane bliver en interessant begivenhed at følge, især med hans samarbejde med Andy Murray i herredouble,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med Kenneth Carlsen som træner og en kommende double-kamp med Andy Murray, ser det ud til at være en spændende start på året for Holger Rune,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *