Detaljer om samarbeidet avslørt: Han må tolerere det, ifølge Eurosport.
2 mins read

Detaljer om samarbeidet avslørt: Han må tolerere det, ifølge Eurosport.

Samarbejdet mellem Boris Becker og Holger Rune

Tidligere i efteråret begyndte et samarbejde mellem den tyske tennislegende Boris Becker og det danske stjerneskud Holger Rune. I den tyske Eurosport-podcast, “Das Gelbe vom Ball”, deler tennislegenden sine oplevelser med at arbejde med Rune i de første uger og måneder.

Runes udfordringer før Beckers ankomst

Inden Becker blev en del af trænerteamet, gennemgik Rune en svær periode med dårlige resultater og flere skader. “Vi diskuterede meget om, hvorfor han tabte kampe. Var det på grund af hans forehand eller backhand, eller var det på grund af hans holdning? Hvis holdningen ikke er rigtig, behøver man faktisk ikke at spille tennis,” siger Becker.

Forbedringer i Runes spil

Becker bemærker, at Runes holdning forbedres fra kamp til kamp, ligesom hans spillestil. Efter at Becker overtog træneransvaret, viste danskeren mere af sit potentiale og kvalificerede sig til ATP-slutspillet i november, hvor han dog røg ud i gruppespillet.

Runes personlighed på tennisbanen

Den 20-årige dansker er ofte blevet beskrevet som en spiller med en stærk personlighed på tennisbanen, noget som hele tennisverdenen har bemærket. Becker har arbejdet intensivt på kommunikationen mellem ham og Rune for at optimere den unge spillers præstationer.

Beckers ærlige tilgang

“Jeg har tilladelse til at sige, at du spillede forfærdeligt i dag. Jeg kan ikke arbejde uden det. Han må acceptere og tolerere det, for det er den eneste måde at forbedre sig på,” siger en ærlig Becker i podcasten.

Runes placering på ATP-rankingen

Rune sluttede sæsonen som nummer otte på ATP-rankingen. Norges tennisstjerne, Casper Ruud, ligger på en ellevte plads på rankingen og deltog ikke i årets sæsonfinale i Torino, hvor han har deltaget de to sidste år.

Opvisningsturnering i London

Både Rune og Ruud skal deltage i en opvisningsturnering i London før jul. Turneringen finder sted fra den 15. til den 17. december.

Citat fra forfatteren

“Denne artikel giver et indblik i samarbejdet mellem Boris Becker og Holger Rune, og hvordan dette har påvirket Runes spil og holdning på tennisbanen.” – Forfatterens navn

Konklusion fra forfatteren

“Artiklen fremhæver vigtigheden af god kommunikation og ærlig feedback i trænersamarbejdet. Det er tydeligt, at Boris Beckers indflydelse har haft en positiv effekt på Holger Runes spil og holdning.” – Forfatterens navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *