Danske Spil A/S forventer at indkassere 1,2 millioner ved et eventuelt Grand Slam-triumf af Wozniacki ved US Open, på trods af danskernes splittede holdninger omkring hende.
2 mins read

Danske Spil A/S forventer at indkassere 1,2 millioner ved et eventuelt Grand Slam-triumf af Wozniacki ved US Open, på trods af danskernes splittede holdninger omkring hende.

Opdelte meninger om Wozniackis comeback

Danske tennisfans er tilsyneladende delt i deres forventninger til Caroline Wozniackis comeback. På den ene side er der en stærk tro på, at hun har potentialet til at vinde US Open. Men på den anden side, ser hendes næste modstander ud til at være en formidabel udfordring.

Stor indsats på Wozniacki som vinder

“Det er interessant, at vi har modtaget mange indsatser på Caroline som den samlede vinder af US Open. Hvis Caroline Wozniacki vinder sin anden Grand Slam næste uge, står vi til at udbetale 1,2 millioner kroner til vores kunder. Men når vi ser på den kommende kamp i anden runde, er der mange, der har sat deres penge på modstanderen,” siger Peter Emmike Rasmussen, oddssætter hos Danske Spil.

En velkendt modstander

Wozniackis modstander i anden runde, Petra Kvitova, er en gammel bekendt – og en formidabel en af slagsen. Kvitova slog Wozniacki ud af OL i Rio i 2016 og er en af de få spillere, der har haft overtaget i deres indbyrdes kampe.

Et bjerg at bestige

“Vi vil meget gerne se Caroline Wozniacki vinde tenniskampe, og det var godt at se hende avancere til anden runde. Men vi må også erkende, at hun står over for en enorm udfordring, hvis hun vil nå helt til tops. Hun skal besejre mindst fire top 10-spillere for at vinde – og det er kun, hvis hun først vinder over nummer 11, Petra Kvitova, i anden runde,” forklarer Peter Emmike Rasmussen.

De to spillere har fulgtes ad siden deres første møde i 2009 i Båstad i Sverige, hvor Wozniacki sejrede. I alt har de to mødt hinanden 14 gange – Petra Kvitova har vundet de 8 opgør (men Caroline Wozniacki vandt det seneste opgør for fem år siden ved WTA Finals i 2018).

Forfatterens kommentar

“Caroline Wozniacki’s comeback er et spændende kapitel i dansk tennis. Uanset udfaldet af hendes næste kamp, er det tydeligt, at hun har en stærk støtte fra sine fans,” siger forfatteren af denne artikel.

Forfatterens konklusion

“Uanset om Caroline Wozniacki vinder eller taber sin næste kamp, er det klart, at hendes comeback har skabt en bølge af begejstring blandt danske tennisfans. Det bliver spændende at følge hendes rejse gennem turneringen,” konkluderer forfatteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *