Caroline Wozniacki leverer overraskende præstation for første gang siden 2015.
2 mins read

Caroline Wozniacki leverer overraskende præstation for første gang siden 2015.

Wozniacki vender tilbage til det danske landshold

Dansk Tennis Forbund meddeler i en pressemeddelelse, at Caroline Wozniacki vender tilbage til det danske landshold. Den tidligere verdensmester vil deltage i landsholdsturneringen Billie Jean King Cup for første gang siden 2015. Turneringen finder sted i Portugal i april.

Stærk dansk trup til Billie Jean King Cup

Wozniacki vil blive en del af holdet sammen med Clara Tauson, der sidste år gik ubesejret igennem landsholdsturneringen. “Det er den stærkeste danske trup nogensinde,” udtaler Billie Jean King Cup-kaptajn Jens Anker Andersen. Han fremhæver, at både Clara og Caroline hører til i verdenseliten og vil være blandt de bedste spillere ved Billie Jean King Cup.

Wozniacki’s erfaring med Billie Jean King Cup

Selvom det er længe siden Wozniacki sidst deltog, har hun stor erfaring med turneringen. Hun har repræsenteret Danmark otte gange tidligere, hvor hun har opnået 20 sejre og 11 nederlag. I pressemeddelelsen udtaler hun, at hun ser frem til at repræsentere Danmark igen. “Jeg ser rigtig meget frem til at spille Billie Jean King Cup og have “Danmark” på ryggen,” siger hun.

Landsholdets kommende kamp

Landsholdet skal spille den 8.-13. april 2024 på grus i Oeiras, en forstad til Lissabon i Portugal. Det er planen, at Wozniacki skal være en del af holdet.

Citat fra webstedets forfatter

“Caroline Wozniacki’s tilbagevenden til landsholdet er en stor gevinst for dansk tennis. Hendes erfaring og talent vil utvivlsomt styrke holdet,” siger webstedets forfatter.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med Wozniacki tilbage på holdet og Clara Tauson’s imponerende præstation sidste år, har Danmark en stærk trup til den kommende Billie Jean King Cup. Det bliver spændende at følge deres præstationer i Portugal,” konkluderer webstedets forfatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *