Ishockeyspillere i verdensklasse forbereder sig til VM i Herning: Lille klub er vært | TV MIDTVEST
1 min read

Ishockeyspillere i verdensklasse forbereder sig til VM i Herning: Lille klub er vært | TV MIDTVEST

Stærke ishockeynationer samles i Herning til VM

Herning er værtsby for gruppe A-kampene i det kommende ishockey verdensmesterskab. Her vil store ishockeynationer som USA, Canada og Finland deltage.

Lars Bach, ungdomsansvarlig i Herning Ishockey Klub, udtrykker stor begejstring for begivenheden. “I 2010 havde vi U18 VM, men dette med kvinderne er endnu større. Vi ser frem til en stor begivenhed,” siger han.

Herning: en erfaren vært for verdensmesterskaber

Dette er ikke første gang, Herning har været vært for VM i ishockey. Byen lagde is til mændenes VM i 2018. Men ifølge Ulrik Larsen, direktør for Danmarks Ishockey Union, er det svært at sammenligne de to verdensmesterskaber.

“Herre-VM var økonomisk nok 15 gange større end det, vi skal ud i nu med kvinderne. Der er en kæmpestor forskel,” siger han.

Forfatterens kommentar

Forfatteren af denne artikel bemærker: “At Herning igen er vært for et VM i ishockey, vidner om byens engagement og passion for sporten. Selvom der er økonomiske forskelle mellem herre- og kvinde-VM, er begge begivenheder vigtige for sportens udvikling og synlighed.”

Konklusion

Forfatteren konkluderer: “Herning har vist sig at være en pålidelig vært for store sportsbegivenheder. Med det kommende kvinde-VM i ishockey har byen endnu en chance for at fremvise sin evne til at afholde internationale begivenheder på højt niveau.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *