Informationer Indsamlet fra Mediedag
2 mins read

Informationer Indsamlet fra Mediedag

Media Day forud for Metal Final4

“Han er jo i rummet, så jeg bør nok tale pænt om ham,” sagde SønderjyskE kaptajn Villiam Haag, da han blev spurgt om, hvordan Anders Førster er som cheftræner. Dette skete under Media Day i Aalborg Pirates VIP Lounge, hvor repræsentanter fra de fire deltagende hold i Metal Final4, SønderjyskE, Herning, Rungsted og Aalborg, mødtes til et hyggeligt arrangement.

En eftermiddag i venskabelighedens tegn

Hele arrangementet var præget af venskabelighed under ledelse af Søren Kaster. Kaptajner, trænere, direktører og sportschefer deltog i det timelange pressemøde. Danmarks Ishockey Unions formand Henrik Bach Nielsen bød velkommen, og René Nielsen fra Dansk Metal roste samarbejdet med DIU.

Kampen om sæsonens første trofæ

Alle hold udvekslede høflighedsfraser, men alle ved, at fra i morgen kl. 16:00, er det slut med venligheden. Det første trofæ i denne sæson er på spil. Alle hold har vundet Metal Final4 én gang, mens det har været afholdt i Aalborg.

Aalborg som vært

Dette er sjette gang Aalborg er vært, og alle roste Lars Laursen og Pirates organisationen for deres unikke arrangementer gennem årene. “Vi kiggede bare hen på Lars, og så var Aalborg vært igen,” sagde SønderjyskE direktør Klaus Rasmussen.

Fans valfarter til Aalborg

Arrangementet begynder i morgen eftermiddag, hvor fans fra Vojens, Herning og Hørsholm vil strømme til Aalborg. Hjemmeholdets fans vil byde dem velkommen. “Ishockeyfans kan skabe en fest, og stå side om side i fanzonen, uden der bliver ballade. Det er også en af grundene til, at vi i Dansk Metal er stolte af det her samarbejde med dansk ishockey,” udtalte René Nielsen fra Dansk Metal.

Kampene begynder

SønderjyskE møder Herning kl. 16:00. Tre en halv time senere, kl. 19:30, vil Sparekassen Danmark Isarena være fyldt, når Aalborg møder Rungsted.

Forfatterens kommentar

“Dette er en stor begivenhed for dansk ishockey, og det er fantastisk at se den entusiasme og passion, som fansene bringer til arrangementet. Vi ser frem til nogle spændende kampe,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Forberedelserne til Metal Final4 er i fuld gang, og spændingen stiger. Fansene er klar til at støtte deres hold, og spillerne er klar til at kæmpe for sæsonens første trofæ. Lad (hockey)festen begynde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *