DR transmitterer de danske kvindelige ishockey-spilleres VM-kampe.
2 mins read

DR transmitterer de danske kvindelige ishockey-spilleres VM-kampe.

## Danske Ishockeykvinder Skaber Begejstring

De danske ishockeykvinder vandt danskernes hjerter ved vinter-OL i Beijing tidligere i år, hvor de var tæt på at kvalificere sig til kvartfinalerne efter en sensationel sejr over Tjekkiet.

## DR Sender Live fra VM

På torsdag får danskerne igen mulighed for at følge det danske landshold, når DR sender live fra VM. Her vil de 10 bedste ishockeynationer i verden kæmpe om medaljerne.

## Danmark er Vært for A-VM

Det er første gang, at Danmark er vært for et A-VM i ishockey for kvinder. Det faktum, at kampene foregår på hjemmebane, øger forventningerne til en stærk dansk præstation.

Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten, udtaler: “Vi er glade for, at det er lykkedes os at sikre rettighederne til at sende fra turneringen, fordi det passer perfekt med DR’s strategi om at dække dansk eliteidræt, og særligt når det oveni købet er en VM-slutrunde på dansk grund.”

## Stærke Danske Sportspræstationer

De danske ishockeykvinder har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste år, hvilket kulminerede med deltagelsen ved OL i Beijing og den sensationelle sejr over Tjekkiet.

## DR’s Dækning af VM

DR vil sende alle Danmarks fire indledende kampe samt semifinaler og finalen. Åbningskampen i Frederikshavn på torsdag den 25. august er et naboopgør og en mulighed for revanche for det tætte nederlag, som Danmark led til Sverige ved OL for et halvt år siden.

## Kommentatorer og Dækning

DR’s ishockey-kommentator Frederik Lindved vil kommentere de fleste af kampene, mens Mathias Jacobsen vil afløse i enkelte kampe. Udover live-udsendelser og højdepunkter på DRTV og DR2, vil ishockey-VM også blive dækket indgående på dr.dk. Her vil alle kampe blive liveblogget, og der vil være spillerportrætter, features og videoklip med det bedste fra kampene.

## Konklusion

Ishockey-VM for kvinder lover at blive en spændende begivenhed, ikke mindst fordi Danmark er vært. Med DR’s omfattende dækning kan danske seere følge med i alle de vigtige kampe og få indblik i spillernes præstationer og udvikling.

## Citat fra Forfatteren

“Denne artikel er skrevet med det formål at informere og engagere læserne i det kommende ishockey-VM for kvinder. Vi håber, at vores dækning vil bidrage til at øge interessen for denne spændende sport.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *