Danmark overvejer at byde på værtskabet for ishockey-VM for talenter, rapporterer TV MIDTVEST.
2 mins read

Danmark overvejer at byde på værtskabet for ishockey-VM for talenter, rapporterer TV MIDTVEST.

Overvejelser om dansk værtskab for VM i ishockey

Ud over økonomiske hensyn, er der bekymringer om, at en hjemmebanefordel vil gøre Danmark til favorit til at rykke op. Traditionelt har danske ishockeyhold haft det svært i denne position.

En mulighed for at bryde mønstret

Ulrik Larsen udtaler, “Nærmest uanset hvad vi har været favoritter til, så flopper vi. Måske kan vi bruge det som en lejlighed til at vende den stime. Det skal vi jo have lært.” Han henviser til de seneste to OL-kvalifikationer, hvor stærkt besatte danske hold har fejlet, ligesom det skete i den afgørende gruppekamp mod Letland ved VM på hjemmebane i maj.

En spændende udfordring

Trods denne historik, ville U20-landstræner Olaf Eller meget gerne spille VM på dansk is. “Det kunne være yderst spændende og en fed udfordring. Det ville være noget helt andet, men håndboldherrerne viste jo, at det er muligt at håndtere at være favorit på hjemmebane,” siger Eller.

Ansøgningsfrist og udvælgelse af vært

Deadline for at indsende en ansøgning til Det Internationale Ishockeyforbund (IIHF) er 15. april. VM-værten vil blive udvalgt på IIHF’s kongres i forbindelse med A-VM for seniorer, der afholdes i Slovakiet i maj.

Danmarks renommé i IIHF

“Vi har et godt renommé i IIHF, fra de gange vi tidligere har arrangeret VM. Vi har haft U18- og U20-VM før. Vi har haft VM for damer, og mon ikke de kan huske vores VM sidste år i maj,” siger Ulrik Larsen.

Forfatterens kommentar

“Denne artikel belyser de overvejelser og udfordringer, der er forbundet med et muligt dansk værtskab for VM i ishockey. Det er en spændende tid for dansk ishockey, og det bliver interessant at se, hvordan situationen udvikler sig,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Uanset udfaldet, er det tydeligt, at dansk ishockey står over for nogle store beslutninger og potentielle udfordringer. Men med den rette forberedelse og indstilling, kan de vende disse udfordringer til muligheder.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *