Antallet af ishockeyspillere i Danmark når rekordhøjt niveau ifølge TV MIDTVEST.
1 min read

Antallet af ishockeyspillere i Danmark når rekordhøjt niveau ifølge TV MIDTVEST.

Stigende interesse for kvindeishockey

Det er en kendt sag, at 5000 ishockeyspillere har været en magisk grænse i mange år. Ifølge Ulrik Larsen, direktør i Danmarks Ishockey Union, har det succesfulde VM sidste år og en dedikeret indsats fra både forbund og klubber, skabt en øget interesse for ishockey blandt nye spillere.

Kvinder dominerer væksten

Det bemærkelsesværdige ved denne udvikling er, at halvdelen af den samlede stigning kommer fra piger og kvinder. Dette er en ny tendens for unionen.

“Den samlede stigning er isoleret set hos kategorien ‘piger & kvinder’ på hele 21,5 procent. Det harmonerer perfekt med vores nye fokus på kvindeishockey og vores kvindelandshold,” udtaler Ulrik Larsen.

Nomineret til “årets specialforbund”

Danmarks Ishockey Union er nomineret til prisen for “årets specialforbund”. Vinderen vil blive annonceret den 4. maj ved DIF’s årsmøde.

Citat fra webstedets forfatter

“Denne stigning i antallet af kvindelige ishockeyspillere er et klart tegn på, at sporten er ved at ændre sig. Det er spændende at se, hvordan dette vil påvirke fremtiden for ishockey i Danmark,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Denne udvikling er et stort skridt fremad for ligestilling i sport. Det er opmuntrende at se, at flere kvinder og piger bliver tiltrukket af ishockey, og det vil uden tvivl bidrage til sportens fortsatte vækst og udvikling.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *