TV MIDTVEST ændrer sendetider for håndboldprogrammer.
2 mins read

TV MIDTVEST ændrer sendetider for håndboldprogrammer.

Vejsituationen efter snefald: Ikke så slemt som forventet

Ifølge vintervagt Arne Mundbjerg fra Silkeborg, er vejforholdene efter det seneste snefald ikke så dårlige som forventet. “Det er ikke blevet så slemt, som vi havde forventet, men det er stadig ikke fantastisk fører,” udtaler han.

Samme melding fra Herning

Vintervagten i Herning, Søren Boel Fyhn, melder om en lignende situation. “Det står ganske udmærket til her,” siger han.

Temperaturen spiller en rolle

En af årsagerne til de relativt gode vejforhold er temperaturen, som de fleste steder ligger lige over frysepunktet. “Det begyndte slet ikke at fyge, på grund af at sneen var så fugtig,” oplyser Mundbjerg.

Dette har gjort rydningsarbejdet lettere, men har samtidig resulteret i nogle “fedtede” veje. “Det fyger ikke, og det er tøsne, men det gør at der er meget fedtet rundt omkring,” fortæller Mundbjerg.

Variation i vejforholdene

Der er dog stor forskel på vejforholdene rundt omkring i landet. I den østlige del omkring Silkeborg ligger der stadig meget sne. “Her er vejene ikke sorte men hvide, og trafikken snegler sig afsted med 50-60 km/t,” oplyser TV MIDTVESTs reporter på stedet, Karl Erik Lørup.

Citat fra forfatteren

“Selvom vejforholdene ikke er så dårlige som forventet, er det stadig vigtigt at køre forsigtigt og være opmærksom på de ‘fedtede’ veje,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Selvom vejforholdene har været bedre end forventet, er det stadig vigtigt at udvise forsigtighed, især i områder hvor der stadig ligger meget sne. Husk at tilpasse hastigheden efter vejforholdene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *