TV 2 Danmark starter årets sportsdækning med EM i herrehåndbold.
3 mins read

TV 2 Danmark starter årets sportsdækning med EM i herrehåndbold.

Store forventninger til det danske herrelandshold ved EM i håndbold 2024

EM i håndbold for herrer finder sted i Tyskland fra den 10. til den 28. januar. 24 lande vil dyste om mesterskabstitlen. Selvom Danmark ikke har vundet EM-guld siden 2012, er der store forventninger til holdet. Flere eksperter mener, at Danmark er det hold, som alle andre skal overvinde for at vinde EM-trofæet i Køln.

Se trailer til EM i herrehåndbold 2024

TV 2’s dækning af EM i håndbold

TV 2 har samlet et stærkt hold til dækningen af slutrunden. Morten Ankerdal vil være vært i det omrejsende studie i Tyskland, og han vil blive assisteret af Claus Møller Jakobsen og Anders Eggert som faste eksperter. Nicolej Krickau, træner for Flensburg-Handewitt, vil også være en del af holdet undervejs.

Morten Ankerdal ser frem til en dansk håndboldfest og har store forventninger til det tyske værtskab. Over 50.000 tilskuere har allerede sikret sig billetter til åbningsaftenen i Düsseldorf, og værterne har sat sig for at få en million mennesker ind og se kampene til EM.

Danmarks vej til finalen

Under EM vil Danmark møde Tjekkiet, Grækenland og Portugal i gruppespillet. De indledende kampe spilles i München, mellemrundekampene i Hamborg, og hvis Nikolaj Jacobsens mandskab lever op til forventningerne, vil de spille finalerne i Køln.

Se sendeplanen for EM i herrehåndbold 2024 her

TV 2’s håndboldstudie og kommentatorer

Jonas Nyhøj og Bent Nyegaard vil guide seerne gennem turneringen fra kommentatorboksen. Stine Bjerre Mortensen og ekspert Daniel Svensson vil fuldende TV 2s hold med et håndboldstudie på Kvægtorvet i Odense.

Interessen for håndbold er stor

John Jäger, TV 2s chefredaktør på håndbold, fortæller om den store interesse for håndbold. Han nævner den overvældende interesse for kvindernes VM i håndbold, hvor der i gennemsnit var en million seere til Danmarks kampe. Han forventer en lignende interesse for herrelandsholdets kampe og lover at levere førsteklassesindhold.

Golden League-turneringen før EM

TV 2 og TV 2 Play vil også vise Danmarks kampe ved Golden League-turneringen, der finder sted før EM. Her vil Danmark møde Norge og Egypten den 4. og 6. januar i Royal Arena i København. Den sidste EM-testkamp spilles mod Holland i Jyske Bank Arena i Odense den 7. januar.

Citat fra forfatteren

“Med et stærkt hold og store forventninger er vi klar til at levere en førsteklasses dækning af EM i håndbold 2024. Vi glæder os til at samle danskerne om denne begivenhed,” siger John Jäger, TV 2s chefredaktør på håndbold.

Konklusion

Med store forventninger til det danske herrelandshold og en stærk dækning fra TV 2, er der lagt op til en spændende EM i håndbold 2024. Det bliver interessant at se, om Danmark kan leve op til forventningerne og tage guldet hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *