Trænerduoen for Ringkøbing Håndbold er nu fastlagt.
2 mins read

Trænerduoen for Ringkøbing Håndbold er nu fastlagt.

Line Jensen

Søren Tau og Jesper Holmris danner nyt trænerteam i Ringkøbing Håndbold

Den tidligere professionelle håndboldspiller Søren Tau skifter banen ud med trænerbænken i den kommende sæson. Han skal danne makkerpar med Jesper Holmris i Ringkøbing Håndbold, hvor han vil fungere som assistenttræner.

Tau’s erfaring og værdier værdsat i Ringkøbing Håndbold

Jesper Holmris, hovedtræner i Ringkøbing Håndbold, er begejstret for det nye samarbejde. Han udtaler på klubbens hjemmeside: “Tau har haft en lang og imponerende karriere som spiller, og har især gjort sig bemærket som en fantastisk forsvarsgeneral. Nu er tiden klar til at han giver sig i kast med trænergerningen, og vi er enormt glade for, at kunne tilknytte Tau i Ringkøbing Håndbold. Han vil helt sikkert kunne give videre af sin enorme spillererfaring og hans menneskelige værdier og egenskaber passer perfekt sammen med vores”.

Søren Tau ser frem til nyt kapitel

Søren Tau selv er også spændt på sin nye rolle. Han udtaler: “Jeg glæder mig rigtig meget til, at prøve kræfter som assistenttræner og starte et nyt kapitel i mit liv efter min aktive karriere. Jeg håber, jeg kan bidrage til truppen med spillererfaring og forhåbentlig også med aspekter fra herrehåndbolden, som kan udvikle holdet endnu mere. Jeg har haft en god dialog med Jesper og ser frem til et rigtig godt samarbejde, hvor jeg tror, vi kan supplere hinanden godt”.

Forfatterens kommentar

“Dette er en spændende udvikling i Ringkøbing Håndbold, og det bliver interessant at se, hvordan Søren Tau’s erfaring og viden fra hans aktive karriere vil påvirke holdets præstationer i den kommende sæson.” – Line Jensen

Konklusion

Med Søren Tau’s indtræden i trænerteamet, ser fremtiden lys ud for Ringkøbing Håndbold. Hans erfaring og menneskelige værdier vil utvivlsomt være en stor gevinst for holdet. Vi ser frem til at følge deres præstationer i den kommende sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *