TM Tønder Håndbold forlænger kontrakt med afgørende spiller – Læs de seneste lokale nyheder fra Sønderjylland på Sydnyt.dk, helt gratis.
3 mins read

TM Tønder Håndbold forlænger kontrakt med afgørende spiller – Læs de seneste lokale nyheder fra Sønderjylland på Sydnyt.dk, helt gratis.

TM Tønder forlænger kontrakten med Kasper Knudsen

TM Tønder Håndbold har offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med Kasper Knudsen frem til 30. juni 2026. Kasper kom til klubben fra IK Skovbakken før denne sæson, hvor han var en profilspiller.

Sportschef Steen Thomsen er meget begejstret for Kaspers første halvsæson i TM Tønder. Han betegner Kasper som en vigtig brik på holdet og ønskede derfor at tilbyde ham en forlængelse af kontrakten. Kasper har vist stor vilje og gejst under træning og kampe og har påtaget sig et stort ansvar i forsvaret og i contrafasen.

Kasper er kendt for sin udstråling og evne til at motivere sine medspillere. Han stiller store krav til sig selv og forventer det samme af sine holdkammerater. Klubben mener, at Kasper har potentiale til at udvikle sig yderligere både som håndboldspiller og som person.

Indtil videre har Kaspers præstation været stærk. Han giver altid 100% indsats, uanset om det er træning eller kamp. Udover sit defensive spil har han også scoret 34 mål og leveret mange målgivende assists til sine medspillere. Klubben ser frem til at udvikle Kaspers potentiale i de kommende sæsoner.

TM Tønder er overbevist om, at Kasper har evnerne til at blive en central og ledende skikkelse på holdet i de kommende år. Derfor er de glade for, at Kasper har valgt at forlænge sin kontrakt. Kasper har også valgt at bosætte sig i Tønder og er ansat hos en af klubbens partnere ved siden af håndboldspillet.

Kasper Knudsen udtaler, at han har nydt sit første halve år i Tønder og derfor har valgt at forlænge sin kontrakt. Han er glad for muligheden for at bidrage til klubbens målsætning om oprykning og ser masser af potentiale i det hold, der bliver opbygget. Han ser frem til at trække i den røde trøje de kommende 2,5 år.

Kilde: TM Tønder Håndbold

Konklusion:
TM Tønder Håndbold har forlænget kontrakten med Kasper Knudsen frem til 30. juni 2026. Sportschefen er begejstret for Kaspers præstationer og ser ham som en vigtig brik på holdet. Kasper har vist stor vilje og gejst og har påtaget sig et stort ansvar i forsvaret og i contrafasen. Klubben ser frem til at udvikle Kaspers potentiale i de kommende sæsoner. Kasper selv er glad for muligheden for at bidrage til klubbens målsætning om oprykning og ser masser af potentiale i holdet. Han ser frem til at spille i Tønder de kommende 2,5 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *