Tidligere Skjern Håndbold-spiller er blevet udvalgt til EM’s All-Star-hold, rapporterer TV MIDTVEST
2 mins read

Tidligere Skjern Håndbold-spiller er blevet udvalgt til EM’s All-Star-hold, rapporterer TV MIDTVEST

Silkeborg IF styrker forsvar med svensk spiller

Silkeborg IF har valgt at forstærke deres midterforsvar ved at indkøbe den svenske spiller, Pontus Rödin, fra IK Brage, en klub i Sveriges næstbedste liga. Dette blev offentliggjort på klubbens hjemmeside.

Fireårig kontrakt til Rödin

Den 23-årige svenske midterforsvarer har underskrevet en kontrakt med Silkeborg IF, der løber over fire år. Han er hentet ind som erstatning for Tobias Salquist, som klubben har solgt til Chicago Fire i USA. Dette udtaler Jesper Stüker, sportschef i Silkeborg.

Rödin – en god løsning for Silkeborg IF

“Pontus Rödin har de nødvendige kompetencer til at blive en solid stopper i Silkeborg IF,” siger Stüker. Han fortsætter: “I lyset af Salquists afgang og usikkerheden omkring Joel Felix’ tilbagevenden til fuld kampform, mener vi, at Rödin er en god løsning. Han vil også bidrage til kontinuitet i vores defensiv fremadrettet.”

Rödin har tidligere spillet to sæsoner for IK Brage i den næstbedste svenske række. Han træder ind i Silkeborg IF med det samme, men vil ikke deltage i mandagens træningskamp mod Viborg FF.

Citat fra webstedets forfatter

“Silkeborg IF har gjort et solidt køb med Pontus Rödin. Han vil utvivlsomt styrke deres forsvar og bidrage til kontinuitet i holdets defensiv,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med købet af Rödin har Silkeborg IF taget et vigtigt skridt i retning af at styrke deres forsvar. Det bliver spændende at se, hvordan han vil præstere i den kommende sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *