Stregspiller forlænger kontrakt med København Håndbold.
3 mins read

Stregspiller forlænger kontrakt med København Håndbold.

København Håndbold forlænger kontrakt med færøske Pernille Brandenborg

Den færøske landsholdsspiller Pernille Brandenborg vil fortsat være en del af København Håndbold. Klubben har netop forlænget aftalen med Brandenborg, der ligesom AC Bossen havde kontraktudløb til sommer. Den nye aftale strækker sig nu til sommeren 2025.

En sand kriger på og uden for banen

Louise Svalastog, direktør for København Håndbold, udtrykker stor tilfredshed med forlængelsen af kontrakten. Hun beskriver Brandenborg som en sand kriger og en meget vellidt person i omklædningsrummet og blandt fansene.

“Pernille har fra første dag været en sand kriger og en person, som har været enormt vellidt i omklædningsrummet og blandt fans. Hun har udviklet sig meget siden hun kom til klubben i sidste sæson fra det konkursramte Randers HK, og det er aldrig nemt at stå midt i sæsonen uden en klub, men det har hun tacklet enorm flot!” udtaler Svalastog.

Brandenborgs udvikling

Svalastog fremhæver også Brandenborgs spillemæssige udvikling, især i denne sæson, hvor hun har fundet en anden ro, vænnet sig til København, tillagt sig flere muskler og formået at overføre det hele til spillet på banen.

“Det er tydeligt, at Pernille har flyttet sig meget både på det spillemæssige plan. Jeg tror, at Pernille kan flytte sig rigtig meget henover de næste par sæsoner, hvorfor vi nu er glade for at have forlænget kontrakten,” tilføjer Svalastog.

Brandenborgs reaktion på kontraktforlængelsen

Pernille Brandenborg er også meget glad for kontraktforlængelsen. Hun udtrykker stor tilfredshed med håndboldmiljøet i København både på og uden for banen.

“Jeg er faldet utrolig godt til i København Håndbold, og er derfor meget glad for at forlænge min kontrakt. Vi har et fantastisk godt håndboldmiljø både på og uden for banen, som jeg trives i. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forsætte samarbejdet, og jeg glæder mig til fortsat at give den gas i København-trøjen med alle i og omkring klubben,” udtaler Brandenborg.

Forfatterens kommentar

“Forlængelsen af Pernille Brandenborgs kontrakt er et positivt skridt for København Håndbold. Hendes bidrag på og uden for banen har været uvurderlig for klubben, og det bliver spændende at se, hvordan hun vil fortsætte sin udvikling i de kommende sæsoner,” siger Jan Skjødt Østergaard Pedersen, forfatteren af denne artikel.

Forfatterens konklusion

“Med forlængelsen af Pernille Brandenborgs kontrakt sikrer København Håndbold sig en vigtig spiller for de kommende sæsoner. Hendes dedikation og evne til konstant at udvikle sig gør hende til en uvurderlig del af holdet. Det bliver interessant at følge hendes fortsatte rejse i København Håndbold,” konkluderer Jan Skjødt Østergaard Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *