Statistisk analyse af håndboldkampen mellem Skjern og KIF Kolding.
2 mins read

Statistisk analyse af håndboldkampen mellem Skjern og KIF Kolding.

Resultat og statistikker: Skjern Håndbold mod KIF Kolding

Publiceret den 25.11.2023 kl. 19:41 af Maria Jacobsen

Kampresultat: Skjern Håndbold – KIF Kolding 25-28

I en intens kamp mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding, endte det med en sejr til KIF Kolding med 28-25. Kampen, der blev spillet den 25. november 2023, var præget af høj intensitet og mange mål.

Spillernes præstationer

For Skjern Håndbold, var det Dan Beck-Hansen der skilte sig ud med 6 mål, efterfulgt af Simen Peettersen og Alfred Jönsson med 4 mål hver. Andre bidragsydere inkluderede Viktor Bergholt og Rene Rasmussen med 3 mål hver, Noah Gaudin og Eivind Tangen med 2 mål hver, og Jonathan Würtz med 1 mål.

På holdet fra KIF Kolding, var det Bjarke Christensen og Erik Toft der førte an med 7 mål hver. Oliver Norlyk fulgte efter med 5 mål, mens Sander Øverjordet og Mathias Hedegaard begge bidrog med 3 mål. Benjamin Pedersen scorede 2 mål, og Viktor Nevers afsluttede med 1 mål.

For flere detaljer om denne og andre ligaer, herunder stilling og topscorerliste, kan du besøge Europamester.dk.

Maria Jacobsens kommentar

“Dette var en intens kamp med mange mål. Begge hold viste stor indsats, men det var KIF Kolding der trak det længste strå. Det bliver spændende at følge de to hold i de kommende kampe.”

Konklusion

Denne kamp mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding var en tæt affære, men KIF Kolding formåede at sikre sejren. Med stærke præstationer fra begge hold, lover det godt for den kommende sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *