Statistik over håndboldkampen mellem Hadsten Håndbold og DHG Odense.
1 min read

Statistik over håndboldkampen mellem Hadsten Håndbold og DHG Odense.

Hadsten Håndbold taber til DHG Odense

I en intens håndboldkamp mellem Hadsten Håndbold og DHG Odense, endte Odense med at tage sejren. Kampen, der fandt sted den 16. marts 2024, sluttede med en score på 26-35 til fordel for DHG Odense.

Spillernes præstationer

For Hadsten Håndbold, var det Simone Pedersen der førte an med 10 mål. Ida Callisen og Camilla Madsen fulgte efter med henholdsvis 5 og 4 mål. Mathilde Pedersen, Kristina Bruus og Lotte Vestergaard bidrog også til holdets samlede score med 3, 2 og 2 mål hver.

På den anden side af banen, brillerede Frida Maag for DHG Odense med 10 mål. Nanna Daugaard og Caroline Vidø fulgte tæt efter med henholdsvis 7 og 6 mål. Caroline Nielsen, Katja Rungstrøm, Sofie Nielsen, Nicoline Hestbek, Josephine Elmelund og Signe Due bidrog også til holdets sejr med henholdsvis 3, 3, 2, 2, 1 og 1 mål.

Forfatterens kommentar

Maria Jacobsen, forfatteren af artiklen, udtaler: “Kampen mellem Hadsten Håndbold og DHG Odense var en intens oplevelse. Begge hold kæmpede hårdt, men det var Odense der trak det længste strå. Det var en kamp fyldt med spænding og fantastisk håndbold.”

Konklusion

Maria Jacobsen konkluderer: “Selvom Hadsten Håndbold tabte, viste de stor kampgejst. DHG Odense skal dog roses for deres præstation og velfortjente sejr. Vi ser frem til flere spændende kampe i fremtiden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *