Skjern Håndbold er ude af europæisk turnering efter nederlag til rumænsk hold.
3 mins read

Skjern Håndbold er ude af europæisk turnering efter nederlag til rumænsk hold.

Omskrivning:

Skjern Håndbolds Drøm om European League Final4 Stævnet Slukket

Skjern Håndbold havde en chance for at nå Final4-stævnet i European League, men efter tirsdagens nederlag er drømmen forbi. I kvartfinalens anden kamp i den europæiske turnering, tabte Skjern på hjemmebane med 34-38 til Dinamo Bucuresti. Dermed sikrede det rumænske hold sig en plads i semifinalen med en samlet sejr på 61-66.

“Helt ærligt, vi er skuffede. Vi kan ikke være tilfredse med noget i dag,” udtaler Emil Bergholt, en af Skjern-spillerne, til DR Sporten. “Det var en stor chance for os, og det er virkelig ærgerligt, at vi var så tæt på, men alligevel ikke nåede det.”

En Hård Kamp

Skjern Håndbold havde opnået et godt resultat i den første kamp i Rumænien. Et nederlag på 28-27 betød, at de blot skulle vinde med to mål tirsdag aften for at gå videre. Men Dinamo Bucuresti viste sig at være overlegne fra starten af kampen.

Rumænerne scorede efter behag, mens Skjern måtte kæmpe for hver scoring. Efter 13 minutter førte Bucuresti med 8-10, og Skjern oplevede en scoringstørke, mens målene fortsatte med at strømme ind bag Skjerns målmand, Christoffer Bonde.

Franskmandens Forsøg

Med en samlet føring på ni mål var håbet ikke stort i Skjern Bank Arena. Men hjemmeholdets 24-årige franskmand, Noah Gaudin, gav ikke op. Han scorede fire mål på seks minutter i starten af anden halvleg og reducerede rumænernes forspring med tre mål.

Desværre for Skjern havde Dinamo Bucuresti en to meter høj bagspiller, Ante Kuduz, der kunne hoppe op og score fra lang afstand. Han scorede otte gange i kampen og holdt forspringet på et niveau, der ikke gav anledning til dramatik.

Kampens Afslutning

Selvom Noah Gaudin gjorde sit bedste for at skabe spænding i kampen, var det for sent for Skjern. “Vi skulle blive ved med at tro på det, og det synes jeg, vi gjorde. Men det var otte eller ni mål, vi skulle hente for at vinde samlet, og det var for stort, så det nåede vi aldrig,” fortæller Emil Bergholt.

Dinamo Bucuresti vandt kampen med 34-38 og sikrede sig en plads i European League-semifinalen med en samlet sejr på fem mål. “Vi bliver most fysisk i dag. Det er jeg ærgerlig over, og det er en stor skuffelse. Så brænder vi også for meget, og det er det, der ødelægger det for os,” siger Emil Bergholt.

Forfatterens Kommentar

“Skjern Håndbolds nederlag er en påmindelse om, at sport altid er uforudsigelig. Trods deres bedste indsats var det ikke nok til at overvinde Dinamo Bucuresti. Men de har stadig en chance for at vinde DM-titlen, og vi ser frem til at se, hvordan de klarer sig i den kommende kamp mod TMS Ringsted,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Selvom Skjern Håndbolds drøm om at nå Final4-stævnet i European League er slukket, har de stadig muligheden for at vinde DM-titlen. Det kræver en sejr på søndag over TMS Ringsted. Vi ser frem til at følge deres fortsatte indsats i den danske liga.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *