Skanderborg Håndbold har nu ansat en ny cheftræner
2 mins read

Skanderborg Håndbold har nu ansat en ny cheftræner

Skanderborg Håndbold ansætter ny cheftræner for ligakvinderne

Skanderborg Håndbold har meddelt, at de har indgået en aftale med en ny cheftræner for klubbens ligakvinder i den kommende sæson. Den nye cheftræner bliver Kim Johansen, som i øjeblikket er træner for SHEAs U19 Ligapiger.

Stor interesse for jobbet som cheftræner

Der har været stor interesse for jobbet som cheftræner i Skanderborg Håndbold, og ligaudvalget har haft dialoger med flere spændende og kvalificerede trænere. Valget er faldet på Kim Johansen, dels på grund af hans dygtighed som træner, men også på grund af en god match med klubbens værdier og kultur. Klubbens ligaudvalg tror på, at Kim Johansen er den rigtige til at løfte opgaven og indfri klubbens målsætninger om både at være konkurrencedygtige i ligaen og fortsat være blandt de bedste på talentudvikling.

Kim Johansen ser frem til udfordringen

Kim Johansen udtaler, at han er utrolig glad og stolt over aftalen med klubben. Han ser det som en spændende udfordring, som han går ydmygt til, men også en opgave, han har tiltro til, at han kan løfte. Han roser den tidligere cheftræner, Jeppe, for at have skabt et stærkt fundament i klubben og tror på, at de kan samle en slagkraftig trup til næste sæson, som kan være konkurrencedygtig i ligaen. Kim Johansen ser frem til at bidrage med sine ideer og tanker om, hvordan de kan nå deres resultatmæssige målsætning samtidig med fokus på spillerudvikling.

Forfatterens konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer, at ansættelsen af Kim Johansen som ny cheftræner for Skanderborg Håndbolds ligakvinder er et spændende skridt for klubben. Med hans dygtighed som træner og match med klubbens værdier og kultur, tror ligaudvalget på, at han kan løfte opgaven og indfri klubbens målsætninger. Kim Johansen ser frem til udfordringen og har tiltro til, at de kan samle en konkurrencedygtig trup til næste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *