Ringkøbing Håndbold rekrutterer fremtrædende spiller fra Holstebro Håndbold.
2 mins read

Ringkøbing Håndbold rekrutterer fremtrædende spiller fra Holstebro Håndbold.

Ringkøbing Håndbold forstærker holdet med vestjysk stregspiller

Ringkøbing Håndbold har hentet en ny stregspiller til holdet. Camilla Vinding Pedersen, der kommer fra Holstebro Håndbold, har været en del af holdet i de sidste syv sæsoner.

En ung spiller med stort potentiale

Jesper Holmris, træner for Ringkøbing Håndbold, udtaler: “Camilla Vinding har trods sin unge alder i flere sæsoner gjort det godt i 1. division for Holstebro. Jeg er overbevist om, at Camilla kan tage det næste store skridt i sin udvikling i Ringkøbing Håndbold og bliver uden tvivl et stærkt supplement på stregen. Hun har en god fysik og et stort potentiale i begge ender af banen og jeg glæder mig til få hende ind på holdet fra den nye sæson”.

Camilla ser frem til at udvikle sig yderligere i Ringkøbing

Camilla er også begejstret for skiftet og siger: “Jeg glæder mig rigtigt meget til at være en del af Ringkøbing Håndbold, hvilket jeg har fået et godt indtryk af. Jeg har været en del af Holstebro Håndbold i mange år. En klub ,der har udviklet mig til det jeg er nu. Men nu føler jeg tiden er inde til at komme videre, og igennem træninger sammen med Ringkøbing har jeg følt mig rigtig godt tilpas, og ser et træningsmiljø, hvor jeg kan se mig viderudvikle mig, og komme til at spille Liga håndbold, som jeg hele tiden har stilet imod”.

Mads O. Madsens kommentar til skiftet

Mads O. Madsen, forfatteren af denne artikel, mener: “Dette skifte er en stor gevinst for Ringkøbing Håndbold. Camilla Vinding Pedersen er en ung, talentfuld spiller med et stort potentiale, og det bliver spændende at se, hvordan hun vil udvikle sig i den nye klub.”

Konklusion

Med Camilla Vinding Pedersens skifte til Ringkøbing Håndbold får holdet en ung og talentfuld stregspiller, der har vist sit værd i 1. division. Både træneren og Camilla selv ser positivt på det kommende samarbejde, og det bliver interessant at følge hendes udvikling i den kommende sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *