Quarter-finals conclude with four powerhouse teams qualifying for the EHF FINAL4.
3 mins read

Quarter-finals conclude with four powerhouse teams qualifying for the EHF FINAL4.

EHF FINAL4 i håndbold: De fire hold er fundet

De fire hold, der skal kæmpe om det store trofæ i EHF Champions League Men, er nu fundet. De regerende mestre og vinderne af 2023 IHF Men’s Super Globe, SC Magdeburg, det spanske styrkecenter Barça, det tyske hold THW Kiel og det danske hold Aalborg Håndbold, har alle kvalificeret sig til EHF FINAL4 i Köln.

Kvartfinalerne er afgjort

Efter gruppefasen blev afsluttet i marts, gik fire hold direkte videre til kvartfinalerne og sikrede de første to pladser i hver gruppe. Holdene på tredje til sjette pladsen gik videre til play-offs, hvor Montpellier HB, Telekom Veszprém HC, Industria Kielce og Paris Saint-Germain Handball sikrede deres pladser i kvartfinalerne.

Kvartfinalerne var dramatiske. Den mest jævnbyrdige kamp var mellem Industria Kielce og SC Magdeburg. Her endte det med, at Magdeburg forlængede deres chancer for at beholde deres titel ved at eliminere det polske hold på straffekast.

Magdeburgs vej til FINAL4

I sidste sæson havde Magdeburg brug for ekstra tid i finalen for at sikre deres andet trofæ i den europæiske premiumkonkurrence. Denne gang blev de også presset til det yderste, da det skadesramte Kielce vandt det første opgør med 27:26. I det andet opgør endte Magdeburg dog med at vinde 23:22 i ordinær tid, hvilket førte til straffekast for at afgøre, hvem der skulle kvalificere sig til EHF FINAL4.

THW Kiel laver et fantastisk comeback

THW Kiel, også kendt som “Zebras”, er tilbage i EHF FINAL4 efter et års pause. De lavede et fantastisk comeback i deres dobbeltopgør mod Montpellier HB. Trods et nederlag på 30:39 i det første opgør i Frankrig, formåede de tyske mestre at vende situationen og sikrede sig en plads i EHF FINAL4 med en samlet sejr på 61:60.

Aalborg Håndbold og Barça fuldender kvartetten

Aalborg Håndbold kvalificerede sig for anden gang til EHF FINAL4 efter en fantastisk dobbeltsejr over Telekom Veszprém HC. På den anden side sikrede Barça sig deres 11. optræden i EHF FINAL4 og deres sjette i træk efter en fantastisk præstation mod Paris Saint-Germain Handball.

Trækningen til EHF FINAL4

Trækningen til EHF FINAL4-semifinalerne finder sted i Budapest den 7. maj, mens konkurrencen er planlagt til at finde sted i LANXESS Arena den 8. og 9. juni.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn”, forfatteren af webstedet, udtaler: “Det har været en utrolig spændende turnering indtil videre, og vi ser frem til at se, hvem der ender med at løfte trofæet i EHF Champions League Men.”

Forfatterens konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med fire stærke hold tilbage i konkurrencen er det svært at forudsige, hvem der vil vinde. Uanset hvad kan vi forvente nogle intense og spændende kampe i EHF FINAL4.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *