Odense Håndbold vinder stort over de svenske mestre i Champions League.
3 mins read

Odense Håndbold vinder stort over de svenske mestre i Champions League.

Omskrevet artikel:

Odense Håndbold Sejrer Stort Over IK Sävehof

Det var en bedre præstation end sidst, men det var stadig ikke nok for det svenske hold IK Sävehof, som led et stort nederlag på 40-22 til Odense Håndbold i lørdagens kamp. Dette nederlag var dog mindre end det foregående, hvor de tabte med 24 mål til det samme danske hold for en uge siden.

For Odense Håndbold var dette den sjette sejr ud af otte mulige, og holdet er solidt på vej mod avancement fra gruppens andenplads.

En Svær Start og En Stærk Afslutning

IK Sävehof startede stærkt lørdag med at score de første to mål, men Odense Håndbold tog hurtigt over. Det danske hold byggede hurtigt en føring på otte mål og gik til pause ved stillingen 21-11. Andreas Hansen, den danske landsholdsfløj, viste sig som en stor udfordring for IK Sävehof, da han scorede seks mål i første halvleg.

Efter pausen fortsatte Odense Håndbold deres dominans. Ti minutter ind i anden halvleg havde de scoret fem gange mere, hvilket bragte stillingen op på 26-11, før svenskerne endelig fik reduceret.

Landsholdsprofiler Skinnede Igennem

Odense Håndbolds landsholdsprofiler, som skal repræsentere deres respektive lande ved EM i december, benyttede kampen til at finpudse deres færdigheder. Danske Elma Halilcevic blev kampens topscorer med syv mål, mens målvogter Althea Reinhardt havde en redningsprocent på omkring 31.

IK Sävehof havde også dansk repræsentation i form af Cecilie Laura Jensen, men hendes to mål kunne ikke forhindre den svenske nedtur og et nederlag på 18 mål.

Med denne sejr har Odense nu 12 point efter 8 kampe og ligger på andenpladsen i gruppen. Ungarske Györ topper gruppen med 14 point for en kamp færre, mens tyske Bietigheim ligger på tredjepladsen med ti point efter syv kampe. Sävehof har tabt alle deres otte kampe.

Forfatterens Kommentar

“For Odense Håndbold var dette en stor sejr, som cementerer deres position som et af de førende hold i gruppen. IK Sävehof har stadig meget at arbejde med, hvis de skal have en chance for at vende deres skæbne,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

“Odense Håndbolds sejr over IK Sävehof viser holdets styrke og potentiale. Med landsholdsprofiler som Elma Halilcevic og Althea Reinhardt, der leverer stærke præstationer, er holdet godt rustet til de kommende kampe,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *