Odense Håndbold taber muligheden for et comeback i sidste øjeblik.
2 mins read

Odense Håndbold taber muligheden for et comeback i sidste øjeblik.

Odense Håndbold spiller uafgjort mod Brest i Champions League

I kvindernes Champions League-kvartfinale måtte Odense Håndbold nøjes med en uafgjort kamp mod det franske hold Brest. En sejr ville have sikret Odense avancement fra gruppespillet for første gang i klubbens historie. I anden halvleg var Odense nede med fire mål, men de formåede at lave et comeback og sikrede sig uafgjort. Resultatet betyder, at Odense Håndbold fortsat indtager andenpladsen i gruppe A, fem point efter topholdet Gÿor.

Brest kom godt fra start i kampen, og det var svært for Odense Håndbold at sætte sig igennem som hjemmebanefavoritter. Først ved stillingen 10-10 fik Odense kontakt, og kort før pausen udlignede de til 14-14. I anden halvleg kom Odense bedst fra start, men Brest havde duftet færten af to point og var foran med fire mål midt i halvlegen.

Det så skidt ud for Odense, da Dione Housheer fik to hurtige tominutters udvisninger, men landsholdsspilleren Althea Reinhardt formåede at redde straffekastet og holde Odense inde i kampen. Odense virkede til at ane muligheden for et comeback, men forspildte chancen for en matchbold med 30 sekunder tilbage.

I næste Champions League-kamp skal Odense Håndbold møde Buducnost, der i øjeblikket ligger næstsidst i gruppen.

Forfatteren af webstedet konkluderer, at Odense Håndbold var tæt på at sikre sig en sejr, men måtte nøjes med uafgjort. Holdet har stadig en chance for at avancere fra gruppespillet og vil møde Buducnost i den næste kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *