Nordsjælland Håndbold gennemgår formtest
1 min read

Nordsjælland Håndbold gennemgår formtest

EM-slutrunden nærmer sig: Herreligaen holder pause

Med EM-slutrunden lige rundt om hjørnet, vil Herreligaen i håndbold tage en pause. I mellemtiden forbereder Nordsjælland Håndbold sig til den anden halvdel af sæsonen med tre træningskampe.

Nordsjælland Håndbolds træningsprogram

Holdet fra Nordsjælland Håndbold vil fredag begynde deres første træning i det nye år. De har planlagt tre træningskampe, hvor de vil vurdere deres form inden de vender tilbage til Herreligaen. Her er deres program:

  • 12. januar kl. 14.30: Nordsjælland Håndbold vs. HØJ, Royal Stage
  • 18. januar kl. 16.30: HK Malmö vs. Nordsjælland Håndbold, Baltiska Hallen i Malmö
  • 23. januar kl. 17.30: Ystads IF vs. Nordsjælland Håndbold, Ystad Arena

Forfatterens kommentar

“Nordsjælland Håndbolds træningsprogram er en vigtig del af holdets forberedelse til den anden halvdel af sæsonen. Disse kampe vil give dem mulighed for at teste deres form og strategier inden de vender tilbage til Herreligaen,” siger Jan Skjødt Østergaard Pedersen, forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Jan Skjødt Østergaard Pedersen konkluderer: “Selvom Herreligaen holder pause, er der ingen hvile for Nordsjælland Håndbold. Holdet vil bruge denne tid til at forberede sig og forbedre deres spil. Det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig i deres træningskampe, og hvordan det vil påvirke deres præstationer i den kommende sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *