Nordjysk by afholder verdensmesterskab i håndbold: – En uovertruffen oplevelse.
3 mins read

Nordjysk by afholder verdensmesterskab i håndbold: – En uovertruffen oplevelse.

Forberedelserne til VM-opgøret i Arena Nord er i fuld gang

Arena Nords direktør, Per Malmberg, er aktivt involveret i forberedelserne til det kommende VM-opgør, som finder sted på onsdag. Selvom han ikke vil erklære alt for fuldstændigt klar endnu, er der ingen bekymringer omkring den forestående begivenhed.

Detaljerne finpudses

Malmberg understreger, at selvom der er mange små detaljer, der skal finpudses, er de så godt som klar. “Vi bliver i hvert fald klar, men der er jo tusindvis af små detaljer, der skal finpudses. Og der er lige det sidste, der skal klares i morgen også, men vi er så godt som klar, og vi synes, det ser forrygende flot ud herinde. Der er slet ikke i tvivl om, at det ser knaldhammerende godt ud herinde,” konstaterer han.

Internationale stemning og opbakning

Malmberg ser frem til den internationale stemning, som VM-opgøret vil bringe til Frederikshavn. “Det, vi godt kan lide, det er den internationale stemning, der bliver. Det at have så mange nationer samlet i Frederikshavn på et tidspunkt er vi jo faktisk. Hele den atmosfære, der er omkring det. Det er altså et verdensmesterskab i en af de største idrætsgrene i Danmark. Og det må vi bare sige, det er toppen af poppen, hvad vi kan præstere i Frederikshavn. Og vi har fået en enorm opbakning af alt og alles, så det bliver fantastisk,” understreger han.

En stolt direktør

For Malmberg er det en stor ære at være en del af et så stort event. “Det at være en del af så stort et event, det er ubeskriveligt. Og det gør mig stolt som frederikshavner, fordi det er det største, vi overhovedet kan komme til at arrangere,” afslutter han.

Åbningskampen mellem Brasilien og Ukraine finder sted i morgen, onsdag.

Citat fra forfatteren

“Det er en stor ære at dække denne begivenhed. Arena Nord og dens team har gjort et fantastisk arbejde med forberedelserne, og vi glæder os til at se resultatet på onsdag,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Med den internationale stemning og den enorme opbakning fra lokalsamfundet, er der ingen tvivl om, at dette VM-opgør vil være et mindeværdigt øjeblik for Frederikshavn. Det er tydeligt, at Arena Nord og dens direktør, Per Malmberg, har lagt et stort stykke arbejde i forberedelserne, og vi ser frem til at se deres hårde arbejde bære frugt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *