Nicholas fra Haarby spillede en afgørende rolle i en historisk sensation ved EM, rapporterer TV 2 Fyn.
2 mins read

Nicholas fra Haarby spillede en afgørende rolle i en historisk sensation ved EM, rapporterer TV 2 Fyn.

Nomadisk livsstil i håndboldverdenen

Nicholas Satchwell har i de seneste år levet en nomadisk livsstil, hvor han har opholdt sig i forskellige håndboldklubber i lande som Schweiz, Færøerne, Island og nu i Norge, hvor han spiller for Viking TIF i Bergen.

En håndboldkarriere fra en ung alder

Satchwell begyndte sin håndboldrejse allerede som otteårig i Haarby Idrætsforening, hvor hans familie er bosat. Ifølge hans første træner, Søren Aksglæde, var det ikke umiddelbart forudset, at Satchwell ville nå så langt i sin karriere. Han var en dygtig målmand med talent, men ingen havde drømt om, at han ville opnå så stor succes. “Det er jo en solstrålehistorie,” udtaler Aksglæde.

Opdaget af talentudvikler

Claus Hansen, en talentudvikler fra håndboldklubben GOG, besøgte Haarby for at afholde fællestræninger. Her lagde han mærke til Satchwell. Da Hansen senere blev involveret med det britiske OL-landshold i håndbold, huskede han den unge, talentfulde målmand fra Haarby med engelske rødder. Satchwell var på det tidspunkt mellem 16 og 18 år gammel.

OL-deltagelse takket være britiske rødder

Satchwell, der er født i London og har en britisk far, Robert Satchwell, fik i 2012 muligheden for at repræsentere Storbritannien i De Olympiske Lege i London.

Forfatterens kommentar

“Nicholas Satchwells historie er en sand solstrålehistorie. Fra hans ydmyge begyndelser i Haarby Idrætsforening til hans deltagelse i De Olympiske Lege for Storbritannien, viser hans karriere, at talent og hårdt arbejde kan føre til utrolige muligheder,” udtaler forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Nicholas Satchwells rejse gennem sin håndboldkarriere er et vidnesbyrd om, at uanset hvor man starter, kan man nå langt med dedikation, talent og de rette muligheder.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *