Landsholdet står over for fire ekstremt vigtige dage.
3 mins read

Landsholdet står over for fire ekstremt vigtige dage.

Artikelens titel: “Dansk Herrelandshold i Håndbold Gør sig Klar til EM 2024”

EM 2024: Dansk Herrelandshold i Håndbold er Klar

Januar er traditionelt tidspunktet for håndboldslutrunde for det danske herrelandshold, og 2024 er ingen undtagelse. Tyskland er værtsland for EM, hvor Europas bedste håndboldhold vil dyste fra den 10. til den 28. januar om det eftertragtede EM-trofæ.

Opvarmning til EM: Golden League-stævnet

Før det danske landshold tager turen til Tyskland, vil de finpudse deres form med tre kampe ved Golden League-stævnet, som finder sted i Danmark. Selvom Golden League betragtes som en opvarmningsturnering, understreger den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, dens betydning.

“Holdet er sjældent samlet, så optakterne er ekstremt vigtige for vores præstation ved slutrunderne. Det handler om at levere høj kvalitet både til træning og i de tre kampe ved Golden League,” udtaler Jacobsen.

Forberedelser og Forventninger

Det danske landshold var senest samlet i begyndelsen af november, men før det var det mere end et halvt år siden, at Nikolaj Jacobsen sidst kunne se hele sin trup i øjnene på én gang. Landstræneren glæder sig over, at holdet allerede nu er bedre forberedt end sidst.

“Vi har hurtigere fundet ind i tingene denne gang, og det ser allerede bedre ud til de træninger, vi har haft nu, end da vi var samlet i november,” siger Jacobsen.

Strategi for Golden League-stævnet

Danmark skal møde Norge, Egypten og Holland ved det kommende Golden League-stævne. Jacobsen antyder, at kampene mod de to europæiske modstandere kan blive spillet med en vis forsigtighed, da der er mulighed for, at Norge og Holland også kan være modstandere i mellemrunden til EM-slutrunden.

“Vi går altid på banen for at vinde kampene. Men mod Norge og Holland bliver det nok lidt specielt, og der kommer vi næppe til at spille alle vores kort,” udtaler Jacobsen.

Konklusion

Selvom Golden League er en vigtig opvarmning til EM, understreger Jacobsen, at det ikke vil give et fuldt billede af holdets form. “Vi kommer ikke til at give den fuld gas til Golden League. Jeg kommer heller ikke til at spille med startopstillingen i 57 minutter i de tre kampe. Det gælder om at få doseret kræfterne, og så kan vi nok først rigtigt vurdere, hvor vi står, når vi har spillet den første EM-kamp mod Tjekkiet.”

Citat fra Forfatteren

“Forberedelse og strategi er nøgleordene for det danske herrelandshold i håndbold, når de går ind til EM 2024. Golden League-stævnet er en vigtig del af denne forberedelse, men det endelige billede af holdets form vil først blive tydeligt, når EM begynder,” udtaler forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *