København og Aalborg modtager Fairplay-priserne i håndbold.
2 mins read

København og Aalborg modtager Fairplay-priserne i håndbold.

København Håndbold og Aalborg Håndbold modtager Fair Play-prisen 2023/24

I forbindelse med deres seneste hjemmekampe i slutspillet, blev København Håndbold og Aalborg Håndbold tildelt vandretrofæet som vindere af Fair Play-prisen 2023/24. Prisen gives til det hold i hver liga, der har fået færrest strafpoint på grund af udvisninger og diskvalifikationer i løbet af grundspillet. DanskHåndbold har uddelt denne pris siden 1986.

En tæt konkurrence mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub

I år var konkurrencen om prisen særligt intens. København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub endte med samme antal point, hvilket er en sjældenhed. Ifølge reglerne skulle DanskHåndbold derfor se på antallet af strafpoint i de to klubbers indbyrdes opgør. Det resulterede i, at København Håndbold vandt prisen for første gang i klubbens historie.

Stolthed og tilfredshed over Fair Play-prisen

Selvom spillerne muligvis drømmer om at vinde andre titler, er der stadig stor tilfredshed at finde i begge lejre over at have vundet Fair Play-prisen. Stine Jørgensen, profil hos København Håndbold, udtaler: “Det er naturligvis altid dejligt at vinde en pris, og specielt når det handler om at være et godt forbillede.”

Aalborg Håndbold vandt prisen for herrerne for fjerde gang i de seneste fem sæsoner. René Antonsen, anfører for Aalborg Håndbold, siger: “Vi kan da godt være stolte af at vinde prisen igen. Vi synes selv, at vi har spillet noget god håndbold og stået godt i forsvaret.”

Forfatterens kommentar

“Forfatteren af webstedet udtaler: “Det er altid en fornøjelse at se Fair Play-prisen blive tildelt. Det er et bevis på, at holdene ikke kun fokuserer på at vinde, men også på at spille fair og respektere reglerne. Tillykke til København Håndbold og Aalborg Håndbold.”

Konklusion

“Forfatteren af webstedet konkluderer: “Fair Play-prisen er en vigtig anerkendelse i håndboldverdenen. Den viser, at holdene formår at balancere mellem intens konkurrence og fair play. Dette års vindere, København Håndbold og Aalborg Håndbold, har vist stor sportsånd og fortjener fuldt ud denne anerkendelse.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *