Kevin Møller vil erstatte Landin som målmand i håndbold.
2 mins read

Kevin Møller vil erstatte Landin som målmand i håndbold.

Kevin Møller træder ind i landsholdstruppen efter Niklas Landins skade

Flensborgs målmand, Kevin Møller, har tirsdag tilsluttet sig det danske landshold, der forbereder sig til weekendens kampe mod Norge og Kroatien.

Niklas Landin ude med øjenskade

Niklas Landin, der oprindeligt skulle have været en del af truppen, har desværre pådraget sig en blødning på nethinden i højre øje. Landstræner Nikolaj Jacobsen har valgt at sende ham hjem for at sikre, at øjet får den nødvendige hvile.

“Vi kunne have valgt at beholde Niklas i lejren og håbet på, at han ville være klar til weekendens kampe. Men med tanke på Aalborgs resterende kampe og vores eget ønske om at gøre brug af Niklas senere på sommeren, er det mest fornuftige at give ham ro, så hans øje kan hele,” udtaler Nikolaj Jacobsen.

Skaden opstod under ligakamp

Landin pådrog sig skaden under en ligakamp for Aalborg Håndbold søndag, hvor han fik en bold i hovedet. Øjet generede ham fortsat under opvarmningen til mandagens træning, hvilket førte til en nærmere undersøgelse på hospitalet.

“Jeg er naturligvis skuffet over at skulle forlade landsholdslejren. Men det er den rigtige beslutning, så jeg hurtigst muligt kan blive klar til at spille igen med udsigt til en spændende sæsonafslutning,” siger Niklas Landin.

Kevin Møller vender tilbage

Kevin Møller var senest med Håndboldherrerne under samlingen og landskampen mod Schweiz i marts.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette er en vigtig udvikling for det danske landshold, og vi ønsker Niklas Landin en hurtig bedring. Vi ser frem til at se, hvad Kevin Møller kan bringe til holdet.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn” konkluderer: “Selvom det er uheldigt med Landins skade, giver det Møller en chance for at vise sit værd på landsholdet. Vi ser frem til de kommende kampe.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *