Ikast Håndbold erhverver norsk landsholdskeeper gennem købsaftale.
2 mins read

Ikast Håndbold erhverver norsk landsholdskeeper gennem købsaftale.

Olivia Nygaard skifter til Ikast Håndbold

Den 22-årige norske håndboldspiller, Olivia Nygaard, har indgået en fireårig kontrakt med Ikast Håndbold. Nygaard, der tidligere har spillet for norske klubber som Fana og Storhamar, vil fra sommeren være at finde i Ikast-trøjen.

Nygaard bringer VM-erfaring til Ikast

Nygaard har netop deltaget i VM-slutrunden med det norske landshold, hvor hun sammen med Ingvild Bakkerud og Stine Skogrand vandt en sølvmedalje. Fra næste sæson vil hun være holdkammerat med de to nordmænd i Ikast Håndbold. Desuden vil hun danne en skandinavisk målmandsduo med Irma Schjött.

Stor begejstring over Nygaards tilgang

Nygaards debut ved verdensmesterskabet og hendes nominering til “Best Young Player” har ikke gået ubemærket hen. Daniel Grønhøj, direktør i Ikast Håndbold, udtrykker stor glæde over, at det er lykkedes at tiltrække et talent som Nygaard. “Jeg er ekstremt glad og stolt over det er lykkedes at lave en aftale med Olivia fra sommeren 2024. Jeg har forventninger til, at Olivia fra dag ét kommer til at gøre en forskel for os,” udtaler han.

Nygaard ser frem til at bidrage til Ikast Håndbold

Nygaard selv er også begejstret for skiftet til Ikast Håndbold. Hun ser frem til at bidrage til holdet og mener, at klubben er det rigtige sted for hende at fortsætte sin udvikling som målvogter.

Afsked med Idehn og Austmo

Med tilgangen af Nygaard i den kommende sæson, vil Ikast Håndbold samtidig sige farvel til Filippa Idehn og Andrea Austmo efter den nuværende sæson.

Citat fra forfatteren

“Olivia Nygaard er et ungt talent, der vil bringe frisk energi og dygtighed til Ikast Håndbold. Hendes tilgang er en stor gevinst for klubben,” siger Jan Skjødt Østergaard Pedersen, forfatteren af denne artikel.

Konklusion fra forfatteren

“Med Olivia Nygaards skifte til Ikast Håndbold får klubben en ung, talentfuld målvogter med international erfaring. Det bliver spændende at følge hendes udvikling i de kommende fire år,” konkluderer Jan Skjødt Østergaard Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *