Henrik Møllgaard udnævnt som formand for Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse
2 mins read

Henrik Møllgaard udnævnt som formand for Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse

Henrik Møllgaard bliver formand for Håndbold Spiller Foreningen

Henrik Møllgaard, der er en velkendt håndboldspiller på både landsholdet og i Aalborg Håndbold, har påtaget sig endnu en stor opgave. Han er blevet valgt som formand for Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse. Dette blev meddelt i en pressemeddelelse fra foreningen.

Møllgaard er ikke fremmed for foreningen, da han allerede har været medlem af bestyrelsen i flere år. Han har en bred erfaring inden for både foreningslivet og den absolutte elite, hvilket gør ham til en stærk og nuanceret talsmand for spillerne, ifølge Torben Vinther, direktør for Håndbold Spiller Foreningen.

Møllgaard overtager posten som formand efter Bo Spellerberg, der skal være træner for København Håndbold. Han ser frem til at arbejde for bedre betingelser for spillere og fællesskabet i håndboldsporten, som konstant er under forandring.

I en kommentar til sin nye rolle siger Møllgaard: “Efter flere år som bestyrelsesmedlem og et godt indblik i de sager og problemstillinger, der lander på vores bord, er jeg sikker på, at vores tilstedeværelse og stemme er evigt relevant og afgørende. At kunne fortsætte med at arbejde for bedre betingelser for spillere og fællesskabet i denne fantastiske sport gjorde det til et let valg at takke ja til posten som ny formand i Håndbold Spiller Foreningen.”

Konklusionen fra Håndbold Spiller Foreningens direktør, Torben Vinther, er, at Møllgaard er en kompetent og engageret forkæmper for spillerne, og at hans erfaring og indsigt vil være til stor gavn for foreningen.

Kilde: Håndbold Spiller Foreningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *