HC Midtjylland søger efter fremtidige håndboldtalenter, mens Danmark når EM-finalen” | TV MIDTVEST.
2 mins read

HC Midtjylland søger efter fremtidige håndboldtalenter, mens Danmark når EM-finalen” | TV MIDTVEST.

Midt- og Vestjyske produkter nomineret til Europæiske Private Label Awards

Hvert år kårer European Supermarket Magazine de mest fremragende private label-produkter fra 23 europæiske lande. I år har to produkter fra Midt- og Vestjylland fanget juryens opmærksomhed.

Espressobønner og ost i rampelyset

Espressobønnerne fra Hede Kaffe og Tange Sø Ost fra Mammen Mejerierne er blandt de nominerede til årets bedste i kategorierne ‘Coffee, Tea & Hot Drinks’ og ‘Dairy Products’. Disse produkter forhandles af supermarkedskæden Lidl under serien ’En bid af Danmark’.

Hede Kaffe oplever vækst

Det er to år siden, Hede Kaffe i Ulfborg indgik et samarbejde med Lidl, hvilket allerede har ført til betydelig vækst for virksomheden. “Da vi kom på hylderne i Lidl oprustede vi med nye maskiner og flere medarbejdere. Før det så nogle måske vores virksomhed som et hobbyristeri, men nu er vi i 145 dagligvarebutikker, og vi bliver opfattet som den seriøse virksomhed, vi er,” udtaler Bjørn Toft Mathiesen, ejer og rister hos Hedekaffe.

Mammen Mejerierne stolte over nominering

Mammen Mejerierne er ligeledes stolte over deres nominering af Tange Sø Ost, som den eneste ost i mejerikategorien. “Det er en betydelig anerkendelse af vores produkt og kvalitet, også uden for Danmarks grænser,” siger Peter Staunsbæk, teknik- og udviklingschef hos Mammen Mejerierne.

Vinderne kåres i marts

Vinderne af European Private Label Awards 2024 vil blive offentliggjort midt i marts.

Citat fra forfatteren

“Disse nomineringer er et klart bevis på det høje niveau af danske produkter, og det er fantastisk at se, at de får den anerkendelse, de fortjener på den europæiske scene,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Dette er en stor anerkendelse for både Hede Kaffe og Mammen Mejerierne, og det understreger den høje kvalitet af danske produkter. Uanset udfaldet af European Private Label Awards, har begge virksomheder allerede opnået en betydelig sejr ved at blive nomineret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *