Håndboldspilleren Hans Lindberg sætter ny rekord med 2907 mål.
2 mins read

Håndboldspilleren Hans Lindberg sætter ny rekord med 2907 mål.

Omskrivning:

Håndboldlegende Hans Lindberg sætter ny rekord i Bundesligaen

Håndboldspilleren Hans Lindberg har gennem sin lange karriere været kendt for sin evne til at score mål i flæng. Den 41-årige dansker har nu opnået en bemærkelsesværdig bedrift ved at blive den mest scorende spiller nogensinde i Bundesligaen.

Lindberg scorede lørdag aften 12 mål for sin tyske klub, Füchse Berlin, hvilket bragte hans samlede antal mål i Bundesligaen op på imponerende 2907. Dette skete i forbindelse med mesterskabskandidaternes 42-35-sejr over bundklubben GW Minden.

Rekorden var tidligere ejet af sydkoreaner

Indtil nu var det sydkoreanske Yoon Kyung-shin, der med sine 2905 mål sad på tronen som den mest scorende spiller. Men efter hans comeback til håndboldbanen i foråret, har den danske højrefløj jagtet scoringsrekorden, og efter lørdagens bedrift sidder han nu alene på tronen.

Yoon Kyung-shin og Lindberg har en fælles fortid i HSV Hamburg, hvor de spillede sammen i 2007/2008-sæsonen. Sydkoreaneren har udtrykt glæde over, at det er en tidligere kollega, der har slået hans rekord.

Lindbergs fremtid i håndboldverdenen

Hans Lindberg spillede for HSV indtil 2016, hvor klubben gik konkurs og blev tvangsnedrykket fra Bundesligaen. Da dette skete, stod Füchse Berlin klar med en kontrakt til ham, og siden har han fortsat med at score mål for dem.

Lindberg har for nylig underskrevet en ny kontrakt med den tyske klub, men når denne kontrakt udløber, planlægger han at vende tilbage til Danmark. Fra sommeren 2024 skal han spille for sin barndomsklub, Høj Elite, der i øjeblikket er i den næstbedste danske række.

Citat fra Hans Lindberg

“Jeg ved godt, at det måske vil være en overraskelse for mange, men jeg ser et kæmpepotentiale her, og jeg har haft mange snakke med træneren og folk bag klubben,” sagde Hans Lindberg for nylig til TV 2 Sport.

Konklusion

Først skal Hans Lindberg dog fokusere på at færdigspille denne og næste sæson – og der er ingen tvivl om, at han vil få rig mulighed for at udbygge sin imponerende scoringsrekord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *