Håndboldkvinderne står over for en svær lodtrækning til de Olympiske Lege | Håndbold.dk.
2 mins read

Håndboldkvinderne står over for en svær lodtrækning til de Olympiske Lege | Håndbold.dk.

OL-ruten for Håndboldkvinder er klarlagt

På samme dag, som den olympiske flamme påbegyndte sin rejse fra Olympia i Grækenland til Paris, blev det også afsløret, hvilken vej Danmarks håndboldkvinder skal gå for at opnå succes ved de Olympiske Lege i den franske hovedstad.

Modstanderne er fundet

Med præcis 100 dage til starten på de olympiske håndboldkampe, blev lodtrækningen til gruppespillet afsløret. Danmark skal møde Sydkorea, Slovenien, Tyskland, Norge og Sverige i de indledende gruppekampe.

Landstræner Jesper Jensen betegner modstanderfeltet som ekstremt stærkt. “Norge, Danmark og Sverige skal kæmpe om de to øverste pladser i gruppen. De to får nemlig sandsynligvis en fornuftig modstander i kvartfinalen. Jeg havde gerne undværet Slovenien, som jeg synes er markant stærkere end Spanien”, udtaler Jesper Jensen.

Drømmen om medaljer lever

På trods af den stærke modstand, drømmer landstræneren stadig om at vende hjem fra OL med medaljer. “Vi har spillet fint på det seneste, og vi har en stærk trup, så vi tager afsted med drømmen om at få medalje. Ingen tvivl om det. Danmark, Norge, Sverige, Frankrig og Holland skiller sig ud niveaumæssigt, men et af de hold kommer ikke i semifinalen, og vi vil gøre alt for, at det ikke bliver os, der bliver efterladt i kvartfinalen”, siger han.

Gruppespillet er afgørende

Den anden gruppe i kvindernes OL-turnering består af Angola, Brasilien, Spanien, Holland, Ungarn og Frankrig. Alle holdene i hver gruppe møder hinanden i gruppespillet. De fire bedste fra hver gruppe går videre til kvartfinalerne.

Det endelige kampprogram er endnu ikke fastlagt, men det er sikkert, at Danmarks håndboldkvinder spiller deres første gruppekamp torsdag den 25. juli, dagen før åbningsceremonien. Håndbold er sammen med fodbold, rugby og bueskydning blandt de idrætsgrene, der starter tidligt for at få planlægningen til at gå op.

Citat fra forfatteren

“Denne lodtrækning viser, at der venter en hård kamp for vores håndboldkvinder. Men med den rette forberedelse og indstilling, er jeg sikker på, at de vil gøre os stolte,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

“Uanset resultatet, vil vores håndboldkvinder repræsentere Danmark med stolthed og integritet. Vi ser frem til at følge dem på deres rejse mod OL-succes,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *