Håndboldkvinderne, som er ubesejrede, er klar til at deltage i EM 2024 | Håndbold.dk.
3 mins read

Håndboldkvinderne, som er ubesejrede, er klar til at deltage i EM 2024 | Håndbold.dk.

De danske håndboldkvinder triumferer i EM-kvalifikation

Lørdag aften blev det fjerde sejr i træk for de danske håndboldkvinder i EM-kvalifikationsspillet. De besejrede Polen med 39-31 i Ballerup Super Arena, hvilket sikrer dem en førsteseedet position i EM-puljerne.

Topplacering i kvalifikationsgruppe 8

Med denne sejr ender Danmark øverst i kvalifikationsgruppe 8, som også inkluderer Polen og Kosovo. Landstræneren for det danske hold udtrykker stor tilfredshed med denne placering:

“Vores mål er at deltage i både EM, VM og OL hver gang, det afholdes. Derfor er vi meget glade for at kunne krydse endnu en boks af. OL er den næste store opgave, men kort efter gælder det EM, hvor vi også gerne vil levere et godt resultat. Kvalifikation og en god lodtrækning er første forudsætning for at det kan lykkes,” siger landstræneren.

Sandra Toft markerer sin 180. landskamp

Landsholdsanfører Sandra Toft spillede sin landskamp nummer 180 og leverede en imponerende indsats. Hun kommenterede efterfølgende på kampen:

“Det var en fantastisk kamp, specielt i første halvleg. Vi gjorde et godt stykke arbejde i forsvaret, og vi bragte meget mere fart ind i vores spil og løb mange flere kontra, end da vi mødte Polen i onsdags. Men det bedste er, at vi nu er nummer et i gruppen, og det er det, der betyder noget,” fortæller Sandra Toft.

Op til de kommende kampe

De danske håndboldkvinder samles igen i begyndelsen af april, hvor der venter to landskampe på dansk jord. Dato og spillested offentliggøres snart.

Resultater og fakta om EM-kvalifikationen

Danmark har allerede spillet alle fire kvalifikationskampe, da der kun er tre hold i kvalifikationsgruppe 8. De to bedste hold fra gruppen går videre til mesterskaberne i Østrig, Ungarn og Schweiz. Polen og Kosovo mødes i den sidste runde for at afgøre, hvem der booker den sidste EM-billet.

Citat fra forfatteren af webstedet

“Denne sejr er et stort skridt for de danske håndboldkvinder. Det er et bevis på deres hårde arbejde og dedikation, og vi ser frem til at se dem i aktion ved det kommende EM,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren af webstedet

“Med denne sejr har de danske håndboldkvinder ikke kun sikret sig en plads i EM, men også en førsteseedet position. Det lover godt for deres chancer ved det kommende mesterskab, og vi ser frem til at følge dem på deres rejse,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *