Håndboldherrerne har sammensat deres trup til de vigtige forberedelser til de Olympiske Lege | Håndbold.dk.
3 mins read

Håndboldherrerne har sammensat deres trup til de vigtige forberedelser til de Olympiske Lege | Håndbold.dk.

Forberedelser til OL i fuld gang for Håndboldherrerne

I maj samles Håndboldherrerne for at forberede sig til de Olympiske Lege, der afholdes i Paris om lidt over to måneder. Ugen vil være fyldt med træninger og landskampe mod Norge og Kroatien, som er en del af forberedelserne til verdens største sportsbegivenhed.

Profilernes tilbagevenden

Flere af de profiler, der ikke deltog i landskampen mod Schweiz i marts, er nu tilbage. Landstræner Nikolaj Jacobsen har sammensat en trup på 18 spillere, hvor han vil bruge ugen på at vurdere de forskellige muligheder og opstillinger til OL, hvor der kun må være 14 spillere på holdkortet.

Aalborg-profiler får hvile

Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard, begge fra Aalborg og med til at vinde EM-sølv for Danmark i januar, vil ikke deltage i den kommende samling. Mikkel Hansen er netop kommet tilbage fra en lyskeskade, og Nikolaj Jacobsen ønsker ikke at overbelaste spillerne.

OL-forberedelser mod Norge og Kroatien

Danmark skal møde både Norge og Kroatien i OL-forberedelserne i Oslo. Begge hold er også kvalificeret til OL i Paris og Lille. Danmark trak faktisk Norge i gruppespillet ved sidste uges lodtrækning, men Nikolaj Jacobsen tror ikke, det vil have stor betydning for det kommende opgør.

Forventninger til de kommende kampe

Nikolaj Jacobsen ser frem til de kommende kampe og siger: “Det er to gode kampe mod hold, der også begge har mulighed for at tage til Frankrig og vinde en medalje. Så det giver os gode muligheder for at forberede os og få nogle af de svar, vi er på jagt efter.”

Håndboldherrerne samles mandag den 6. maj og spiller mod Norge lørdag klokken 16.15 og Kroatien søndag klokken 14.15.

Danmarks trup

Truppen består af en række stærke spillere, herunder målvogtere som Niklas Landin fra Aalborg Håndbold og Emil Nielsen fra FC Barcelona. Fløjspillere inkluderer Magnus Landin fra THW Kiel og Emil Jakobsen fra Flensburg-Handewitt. Stregspillere som Magnus Saugstrup fra SC Magdeburg og Simon Hald fra Aalborg Håndbold er også med i truppen. Bagspillere inkluderer Simon Pytlick fra Flensburg-Handewitt og Thomas Arnoldsen fra Aalborg Håndbold.

Citat fra forfatteren

“Forberedelserne til OL er i fuld gang, og med en stærk trup ser fremtiden lys ud for Håndboldherrerne. Det bliver spændende at følge deres præstationer i de kommende kampe.”

Konklusion fra forfatteren

“Med en solid trup og en målrettet forberedelse, er Håndboldherrerne godt rustet til de kommende udfordringer. Vi ser frem til at følge deres præstationer i de kommende kampe og til OL.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *