Fire hold kvalificerer sig til EHF FINAL4 efter dramatiske kvartfinaler.
3 mins read

Fire hold kvalificerer sig til EHF FINAL4 efter dramatiske kvartfinaler.

EHF Champions League Women: To tidligere finalister og to debutanter klar til kamp

Györi Audi ETO KC og Team Esbjerg, begge tidligere deltagere i EHF FINAL4, vender tilbage til Budapest for at kæmpe om det eftertragtede trofæ i EHF Champions League Women. De vil blive ledsaget af Metz Handball og første gang-deltagerne SG BBM Bietigheim. Konkurrencen er planlagt til at finde sted den 1. og 2. juni i MVM Dome i Ungarns hovedstad.

SG BBM Bietigheim sikrer historisk plads i Budapest

Den største overraskelse de sidste to uger var SG BBM Bietigheim, der sikrede deres første plads i Budapest. De havde allerede leveret deres bedste præstation nogensinde i EHF Champions League Women ved at kvalificere sig til kvartfinalerne ved at eliminere Ikast Håndbold i play-offs.

Bietigheim, der tidligere har tabt fire kampe mod Odense Håndbold, blev betragtet som store underdogs. Men i den første kamp leverede de en fantastisk præstation og vandt 30:26. Selvom Odense havde dominans i tidligere kampe, formåede de ikke at vende kvalifikationen rundt.

Bietigheim skriver historie

Bietigheim, vinderne af EHF European League Women i sæsonen 2021/22, har nu kvalificeret sig til EHF FINAL4 for første gang i historien. De er det første tyske hold, der når semifinalerne i den europæiske premiumkonkurrence siden Walle Bremen i sæsonen 1995/96.

Vipers Kristiansand misser FINAL4

På trods af en sejr på 26:24 over det ungarske powerhouse Györi Audi ETO KC, blev Vipers Kristiansand det første regerende mesterskabshold, der ikke formåede at nå EHF FINAL4 siden Györ i 2013/14 sæsonen.

Team Esbjerg og Metz Handball klar til FINAL4

Team Esbjerg blev det femte hold i historien til at nå EHF FINAL4 tre gange i træk. CSM București faldt for femte sæson i træk kort for at nå EHF FINAL4 efter et samlet nederlag på 47:56 mod Metz Handball.

Trækningen til EHF FINAL4

Team Esbjerg, SG BBM Bietigheim, Györi Audi ETO KC og Metz Handball vil finde ud af deres modstandere onsdag den 7. maj kl. 17:00 CEST, når lodtrækningerne til både Women’s EHF FINAL4 og Men’s TruckScout24 EHF FINAL4 finder sted i Budapest.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Denne sæson af EHF Champions League Women har været fuld af overraskelser og spænding. Med to tidligere finalister og to debutanter i mixet, er vi sikre på, at FINAL4 vil være en begivenhed, der ikke må gå glip af.”

Forfatterens konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Uanset hvem der vinder, har denne sæson af EHF Champions League Women allerede vist sig at være en af de mest mindeværdige. Vi ser frem til at se, hvilke hold der vil stå øverst på podiet i Budapest.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *