EHF Champions League Men’s group phase ends with unexpected results; crucial matches to follow.
3 mins read

EHF Champions League Men’s group phase ends with unexpected results; crucial matches to follow.

Machineseeker EHF Champions League: Gruppespillet er afsluttet

Gruppespillet i den prestigefyldte europæiske håndboldturnering, Machineseeker EHF Champions League, er nu afsluttet efter 112 spændende kampe. Fire hold er gået videre til kvartfinalerne, mens otte andre hold har kvalificeret sig til playoff-kampene.

Ingen ubesejrede hold i konkurrencen

Der er ingen ubesejrede hold i turneringen. Tre hold – THW Kiel, SC Magdeburg og Barça – har alle lidt to nederlag, men er alligevel gået videre til kvartfinalerne. Det fjerde hold, der er gået videre til kvartfinalerne, er Aalborg Håndbold, der sluttede som nummer to i Gruppe A.

16 hold startede konkurrencen

16 hold startede i konkurrencen og blev delt op i to grupper af otte hold, der spillede alle-mod-alle. De to bedste hold fra hver gruppe er kommet et skridt tættere på TruckScout24 EHF FINAL4 i Köln, mens de hold, der sluttede som nummer tre til seks i hver gruppe, er gået videre til playoff-kampene. De hold, der sluttede som nummer syv og otte, er blevet elimineret.

THW Kiel dominerede Gruppe A

I Gruppe A sikrede THW Kiel sig førstepladsen med nogle fremragende resultater, herunder en ubesejret række på syv kampe. Efter et nederlag på 18:27 mod Aalborg midt i gruppespillet, kom Kiel stærkt tilbage med hjælp fra højre fløj Niclas Ekberg, der scorede 81 mål, og Elias Ellefsen á Skipagøtu, der scorede 48 mål i sin første sæson i den europæiske elitekonkurrence.

Overraskelser og skuffelser

HC Zagreb overraskede ved at slutte femte i Gruppe A, mens Eurofarm Pelister og RK Celje Pivovarna Lasko begge endte uden point. Barça startede stærkt med en sejr på 32:20 over Magdeburg, men tabte deres sidste hjemmekamp 34:37 til Montpellier HB og endte på andenpladsen i gruppen.

Playoff- og kvartfinaler

Playoff-kampene og kvartfinalerne er nu fastlagt, med spændende opgør som Orlen Wisła Płock mod Paris Saint-Germain og HC Zagreb mod Montpellier HB. Vinderne af disse kampe vil møde holdene fra kvartfinalerne, der inkluderer Barça, Aalborg Håndbold, SC Magdeburg og THW Kiel.

Citat fra forfatteren

“Denne sæson af Machineseeker EHF Champions League har været fyldt med spænding og overraskelser. Vi ser frem til de kommende kampe og er spændte på, hvem der vil løfte trofæet i år,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Med afslutningen på gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er scenen sat for nogle intense og spændende kampe i playoff- og kvartfinalerne. Det bliver interessant at se, hvilket hold der vil trække det længste strå og blive kronet som europamestre i håndbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *