Dansk håndboldtalent måtte forlade banen på båre under sejrskamp for Ikast Håndbold | Opdateret sportsnyhed | Danmarks Radio.
2 mins read

Dansk håndboldtalent måtte forlade banen på båre under sejrskamp for Ikast Håndbold | Opdateret sportsnyhed | Danmarks Radio.

Brøndby sælger Håkon Evjen til Bodø/Glimt

Den norske fodboldspiller Håkon Evjen forlader Brøndby og vender tilbage til sit tidligere hold, Bodø/Glimt. Evjen blev købt af Brøndby fra AZ Alkmaar, men det blev aldrig til den store succes for ham i klubben. Evjen fik begrænset spilletid og har derfor valgt at skifte tilbage til Bodø/Glimt, hvor han tidligere havde stor succes. Sportsdirektøren i Brøndby, Carsten V. Jensen, udtaler, at skiftet er en god løsning for begge parter, da Evjen får mulighed for mere spilletid i sin tidligere klub. Evjen brød igennem som fodboldspiller i Bodø/Glimt i 2019, inden han skiftede til AZ Alkmaar.

Kim Astrup og Anders Skaarup i finalen ved Indonesia Masters

Det danske herredouble i badminton, Kim Astrup og Anders Skaarup, har spillet sig i finalen ved Indonesia Masters. I semifinalen besejrede de det kinesiske par Liu Yu Chen og Ou Xuan Yi i to sæt. Danskerne viste stor dominans i kampen og vandt første sæt med 21-14. Andet sæt var tættere, men Astrup og Skaarup formåede at holde føringen og vandt med 21-19. Nu venter en finalekamp mod et indonesisk par på hjemmebane.

Konklusion:

Håkon Evjen forlader Brøndby og skifter tilbage til Bodø/Glimt, hvor han tidligere havde succes. Evjen fik begrænset spilletid i Brøndby og har derfor valgt at skifte klub for at få mere spilletid. Kim Astrup og Anders Skaarup har imponeret ved Indonesia Masters og er nu klar til finalen. De vandt semifinalen i to sæt og skal nu møde et indonesisk par i finalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *