Danmarks Idrætsforbund: Herrelandsholdet i håndbold er nomineret til Årets Sportsnavn 2023.
2 mins read

Danmarks Idrætsforbund: Herrelandsholdet i håndbold er nomineret til Årets Sportsnavn 2023.

Danmarks herrelandshold i håndbold skriver historie

I begyndelsen af 2023 dominerede det danske herrelandshold i håndbold på verdensscenen og sikrede sig fortjent VM-guldmedaljerne den 29. januar i Stockholm. De slog deres ærkerivaler fra Frankrig i en finale, der endte 34-29.

En historisk tredje sejr i træk

Dette er tredje gang i træk, at Danmark kan kalde sig verdensmestre i håndbold. Dette historiske øjeblik fandt sted i den svenske hovedstad, da det er første gang nogensinde, et herrelandshold i håndbold har vundet VM tre gange i træk.

Rekordbrydende præstationer

Ud over at sætte rekord for flest vundne VM-guldmedaljer i træk, satte det danske hold også rekord for længste ubesejrede stime ved VM med 27 sejre. Det danske herrelandshold har også været ubesejret i hele 2023.

Nomineret til Årets Sportsnavn 2023

På grund af disse imponerende præstationer er herrelandsholdet i håndbold blandt de tre nominerede til Årets Sportsnavn 2023. Prisen uddeles i et samarbejde mellem DIF, Team Danmark og Salling Group.

Reaktioner på nomineringen

Hans Natorp, formand for Danmarks Idrætsforbund og medlem af dommerkomitéen til prisen, roser holdets præstationer og indflydelse på den nationale fællesskabsfølelse. Han fremhæver også de tre finalister til Årets Sportsnavn 2023: Jonas Vingegaard, Viktor Axelsen og herrehåndboldlandsholdet.

Team Danmarks formand, Lars Krarup, og CEO i Salling Group, Anders Hagh, hylder ligeledes det danske herrelandshold for deres fællesskab og evne til at samarbejde.

Prisuddelingen

Vinderen af prisen som DIF, Team Danmark og Salling Groups Årets Sportsnavn kåres ved DR’s sportsshow ’SPORT 2023’, der sendes live fra Jyske Bank Boxen i Herning 6. januar 2024.

Kommentarer fra forfatteren

“For yderligere kommentarer kontakt: Hans Natorp, formand i DIF, tlf. 31 44 40 15 eller Lars Krarup, formand Team Danmark, via kommunikationschef Christian Blomgreen, tlf. 26 83 07 24”

Konklusion fra forfatteren

“Det danske herrelandshold i håndbolds præstationer i 2023 har været intet mindre end imponerende. Deres evne til at samarbejde og deres ubesejrede stime er et bevis på deres talent og dedikation. Det er velfortjent, at de er nomineret til Årets Sportsnavn 2023.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *