Carsten Albrektsen, tidligere træner, er afgået ved døden.
2 mins read

Carsten Albrektsen, tidligere træner, er afgået ved døden.

Carsten Albrektsen: En Mestertræner i Dansk Håndbold er Gået Bort

Carsten Albrektsen, en anerkendt håndboldtræner med flere mesterskaber i sin karriere, er død i en alder af 63 år.

En Kort Sygdomsperiode

Carsten Albrektsen, tidligere træner for Bjerringbro-Silkeborg og GOG, er afgået ved døden efter en kort sygdomsperiode. Dette er blevet bekræftet af hans familie på Facebook, ifølge rapporter fra Midtjyllands Avis og Fyens Stiftstidende. Fyens Stiftstidende rapporterer, at Albrektsen døde på hospitalet, hvor han var blevet lagt i kunstig koma efter et pludseligt sammenfald.

En Karriere Fyldt med Sejre

Albrektsen var en af de mest succesrige trænere i dansk håndbold. Han tjente som assistenttræner i GOG fra 1999 til 2004, hvorefter han blev cheftræner for klubben indtil 2007. I denne periode vandt klubben flere danske mesterskaber. Efter sin tid i GOG, trænede han Bjerringbro-Silkeborg i syv år, hvor han førte holdet til sølvmedaljer i 2011 og 2012 samt en pokalfinale i 2010. Han fungerede også som sportschef for klubben.

Landstræner og Agent

Fra 2000 til 2005 var Albrektsen desuden landstræner for de danske U19- og U21-hold. I de senere år arbejdede han hos OneNexus i Silkeborg, der formidler kontakt mellem trænere og håndboldklubber i Danmark. Han har også fungeret som agent for tidligere GOG-trænere som Nicolej Krickau og Jan Pytlick samt flere spillere.

Bisættelse

Den tidligere håndboldtræner vil blive bisat på fredag i næste uge.

Citat fra Forfatteren

“Carsten Albrektsens død er et stort tab for dansk håndbold. Han efterlader sig et markant aftryk i sporten med sine mange sejre og bidrag.”

Konklusion

Carsten Albrektsens bortgang markerer enden på en bemærkelsesværdig karriere i dansk håndbold. Han vil blive husket for sin dedikation til sporten og de mange triumfer, han opnåede som træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *