Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har store ambitioner.
1 min read

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har store ambitioner.

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds store ambitioner

Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds herrehold har ambitiøse mål. De har imponerende spillet sig frem til hovedrunden i EHF European League. Holdet, under ledelse af Patrick Westerholm, er endt i en pulje med SG Flensburg-Handewitt, Kadetten og Vojvodina.

Vejen til videre succes

For at sikre fortsat succes i turneringen, skal Bjerringbro-Silkeborg Håndbold placere sig blandt de tre bedste i gruppen. En førsteplads vil sikre dem en direkte vej til kvartfinalerne, mens en anden- og tredjeplads vil sende dem videre til 1/8-finalerne.

Drømmen om Final-4 i European League

Patrick Westerholm har store drømme for holdet. “Drømmen er at spille Final-4 i European League. Jeg ved godt, at det er et ambitiøst mål, men det vil være fantastisk at prøve. Og jeg synes, at vi har kvaliteten til det i perioder”, udtaler han til Midtjyllands Avis.

Tirsdag aften står holdet overfor en vigtig udfordring, når de på udebane møder schweiziske Kadetten.

Citat fra forfatteren

“Bjerringbro-Silkeborg Håndbold viser virkelig ambitioner og det bliver spændende at følge dem i deres videre færd i turneringen”, siger Jan Skjødt Østergaard Pedersen.

Konklusion

Med deres store ambitioner og imponerende spil, har Bjerringbro-Silkeborg Håndbold alle muligheder for at nå langt i EHF European League. Det bliver interessant at følge deres videre rejse i turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *