Billeder viser tyske og schweiziske håndboldfans, der har sat ny tilskuerverdensrekord.
1 min read

Billeder viser tyske og schweiziske håndboldfans, der har sat ny tilskuerverdensrekord.

Historisk Håndboldkamp i Tyskland

Onsdag aften blev der skrevet håndboldhistorie i Merkur Spiel-Arena, der normalt fungerer som hjemmebane for Düsseldorfs fodboldhold. Arenaen dannede rammen for åbningskampen i EM i håndbold, hvor Tyskland, værtsnationen, mødte Schweiz.

Verdensrekord i Tilskuertal

For denne særlige lejlighed var stadionet omdannet til en enorm håndboldhal. Hele 53.868 fans fyldte tribunerne og satte dermed verdensrekord for det højeste antal tilskuere til en håndboldkamp nogensinde.

Tysk Sejr

Hjemmepublikummet var i klart overtal og de blev ikke skuffede. Det tyske hold leverede en overbevisende præstation og besejrede Schweiz med en overvældende score på 27-14.

Forfatterens Kommentar

“For en fantastisk aften for håndboldsporten! At se så mange fans samles for at støtte deres hold er virkelig et bevis på sportens popularitet. Det var en historisk aften, der vil blive husket i mange år fremover,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Denne begivenhed har sat en ny standard for fremtidige håndboldkampe. Det bliver spændende at se, om andre nationer vil forsøge at overgå denne rekord. Uanset hvad, så var det en uforglemmelig aften for både spillere og fans.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *