Bietigheim sikrer deres første EHF FINAL4 plads med endnu en overraskende sejr.
2 mins read

Bietigheim sikrer deres første EHF FINAL4 plads med endnu en overraskende sejr.

SG BBM Bietigheim Skaber Historie i Kvartfinalen

I en intens kamp mellem Odense Håndbold (DEN) og SG BBM Bietigheim (GER), endte det tyske hold med at vinde med en samlet score på 60:58. Kampen sluttede 32:30 i Odenses favør, men det var ikke nok til at sikre dem sejren.

En Overraskende Start på Anden Halvleg

Bietigheim startede anden halvleg med en imponerende 6:3 løb, drevet af nogle fantastiske redninger fra målvogter Gabriela Goncalves Dias Moreschi. Dette hjalp Bietigheim med at krydse linjen og levere den største overraskelse i denne sæsons kvartfinaler.

Moreschi’s Storslåede Præstation

Moreschi, målvogteren med det næststørste antal redninger før denne weekend, leverede en fantastisk kamp med 15 redninger og en redningseffektivitet på 31,9 procent.

Bietigheim Skriver Historie

Bietigheim, vinderne af EHF European League Women i sæsonen 2021/22, har nu kvalificeret sig til EHF FINAL4 for første gang i historien. Jakob Vestergaard’s hold vil være det første tyske hold til nogensinde at deltage i EHF FINAL4 i Budapest.

Vejen til Budapest

Bietigheim’s vej mod billetten til Budapest blev banet efter at have afsluttet sjette i gruppefasen. De er det lavest seedede hold til at sikre en plads til EHF FINAL4, og de eliminerede to danske hold, Ikast og Odense, i knockout-fasen.

Topscorere

Bietigheims topscorere var Xenia Smits og Kelly Dulfer, der begge scorede syv mål hver. Det tyske hold havde en fremragende skydeeffektivitet på 67 procent.

Bietigheim Sikrer Plads i EHF FINAL4

Bietigheim’s fire-måls sejr i den første kvartfinale mod Odense var sidste uges store chok. Men det tyske hold fandt en ekstra gear og formåede at holde Odense fra at lave et comeback, selv når Odense spillede med en syv-på-seks angreb i anden halvleg.

Citat fra Forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Bietigheim har virkelig vist deres værd i denne sæson. Deres præstationer har været intet mindre end imponerende, og det bliver spændende at se, hvad de kan gøre i FINAL4.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med deres sejr over Odense har Bietigheim ikke kun sikret sig en plads i FINAL4, men de har også skrevet historie som det første tyske hold til at nå så langt. Det bliver interessant at se, hvordan de vil præstere i de kommende kampe.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *