Bagspiller har underskrevet kontraktforlængelse med Nordsjælland Håndbold.
2 mins read

Bagspiller har underskrevet kontraktforlængelse med Nordsjælland Håndbold.

Bagspiller forlænger kontrakten i Nordsjælland Håndbold

13.11.2023 kl. 19:33 af Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Gustav Bruun fortsætter i Nordsjælland Håndbold frem til 2027

Det er med stor glæde, at Nordsjælland Håndbold kan meddele, at venstrebacken Gustav Bruun har valgt at forlænge sin kontrakt med klubben frem til 2027. Dette sker kun et halvt år efter sidste kontraktforlængelse, hvilket vidner om en stærk trivsel og udvikling i klubben.

En nem beslutning for Bruun

Gustav Bruun udtaler selv, at det var en nem beslutning at forlænge kontrakten. Han har været glad for sin tid i klubben, både som del af NH-talent og ligatruppen. Han ser frem til at fortsætte sin udvikling i det gode træningsmiljø og bidrage til den spændende udvikling, der er i gang i klubben.

Cheftræner og sportschef er begejstrede

Cheftræner Halldór Sigfússon og sportschef Jørn Blom er begge meget glade for, at Gustav har valgt at blive i Nordsjælland Håndbold. De ser frem til at følge hans fortsatte udvikling og bidrag til holdet.

Forfatterens kommentar

“Gustav Bruun’s beslutning om at forlænge sin kontrakt med Nordsjælland Håndbold er en stor gevinst for klubben. Hans udvikling og bidrag til holdet har været bemærkelsesværdig, og det er spændende at se, hvad fremtiden bringer for ham i klubben.” – Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Konklusion

Denne kontraktforlængelse er et klart tegn på den positive udvikling og det gode miljø i Nordsjælland Håndbold. Gustav Bruun’s beslutning om at blive i klubben viser, at talentarbejdet bærer frugt, og det er spændende at se, hvordan han vil fortsætte sin udvikling i de kommende år.

Pressemeddelelse fra Nordsjælland Håndbold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *