Assistenttræneren har forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold.
2 mins read

Assistenttræneren har forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold.

Kasper Søndergaard fortsætter som assistenttræner hos Skjern Håndbold

Kasper Søndergaard har siden sommeren 2021 været en fast del af trænerstaben hos Skjern Håndbold. Klubikonet har forlænget sin kontrakt som assistenttræner frem til sommeren 2026.

Søndergaard udtrykker stor tilfredshed med sin nuværende position. Han betragter Skjern Håndbold som den bedste arbejdsplads i Danmark og ser frem til at fortsætte sit arbejde med at holde klubben i toppen af dansk håndbold.

Søndergaard tager større ansvar for talentudvikling

Udover sin rolle som assistenttræner, har Søndergaard fået mere ansvar på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern. Han nyder at arbejde med de unge talenter og ser frem til et godt samarbejde med Mathias Madsen, med fokus på angrebsspillet.

Sportschef Thomas Klitgaard støtter op om Søndergaard

For sportschef Thomas Klitgaard har det været en naturlig beslutning at forlænge aftalen med Søndergaard, der har været i klubben siden 2011. Klitgaard har stor tillid til, at Søndergaard i samarbejde med Mathias Madsen kan holde Skjern Håndbold i toppen af dansk håndbold.

Søndergaard har i aften sin kamp nummer 500 i Skjern Håndbold. Han har spillet 361 kampe som højreback og 139 kampe som assistenttræner.

Citat fra forfatteren

“Kasper Søndergaard er en uvurderlig del af Skjern Håndbold. Hans forlængede kontrakt sikrer kontinuitet og erfaring i trænerstaben, hvilket er afgørende for klubbens fremtidige succes,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion fra forfatteren

Forlængelsen af Kasper Søndergaards kontrakt er et vigtigt skridt for Skjern Håndbold. Hans erfaring og dedikation til klubben vil være afgørende for at opretholde klubbens position i toppen af dansk håndbold.

Pressemeddelelse fra Skjern Håndbold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *