Anders Gade skifter til Norddjurs Håndbold.
2 mins read

Anders Gade skifter til Norddjurs Håndbold.

Anders Gade Skifter til Norddjurs Håndbold efter Succesfuld Sæson med IK Skovbakken

Anders Gade, den dygtige playmaker, har netop afsluttet en imponerende sæson med IK Skovbakken i 1. division, hvor han leverede 125 scoringer. Efter at have spillet for IK Skovbakken i omkring 6-7 år, med et kort ophold hos Skive fH, har Gade nu besluttet at skifte til Norddjurs Håndbold. Dette skifte kommer på baggrund af en 1-årig aftale mellem Gade og Norddjurs Håndbold, der i den kommende sæson rykker op i 1. division, mens IK Skovbakken rykker ud.

Sportschef Mike Paulsen Byder Anders Gade Velkommen

Mike Paulsen, sportschef for Norddjurs Håndbold, udtalte sig positivt om tilkomsten af den nye playmaker til Norddjurs Lokalavis. Han sagde: “Vi får en spiller som kender 1. division særdeles godt og skal være med til at tage et stort ansvar. Det ved vi, at Anders Gade er klar til, og vi ser frem til at få tilknyttet en spiller af hans kaliber med en anden aldersprofil end store dele af resten af truppen”.

Anders Gade Ser Frem til sin Tid med Norddjurs Håndbold

Gade selv er også begejstret for sit skifte til Norddjurs Håndbold. Han udtalte: “Jeg har aldrig selv spillet der, men det jeg har fået fortalt, gør, at jeg glæder mig vildt til atmosfæren og den intense stemning, selv om vi nok må belave os på, at vi ikke vinder hver gang”.

Forfatterens Kommentar

Line Jensen, forfatteren af denne artikel, udtaler: “Anders Gade’s skifte til Norddjurs Håndbold er en stor gevinst for holdet. Hans erfaring og evne til at score vil være uvurderlige i den kommende sæson”.

Konklusion

Anders Gade’s skifte til Norddjurs Håndbold markerer en spændende tid for holdet. Med hans erfaring og imponerende evne til at score, er der ingen tvivl om, at han vil være en værdifuld tilføjelse til holdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *